Російські дитячі канали «Теленяня» і «Бибигон» об’єдналися в «Карусель»

27 Грудня 2010
13876
27 Грудня 2010
15:20

Російські дитячі канали «Теленяня» і «Бибигон» об’єдналися в «Карусель»

13876
Російські дитячі канали «Теленяня» і «Бибигон» об’єдналися в «Карусель»

27 грудня стартував новий російський дитячий телеканал «Карусель». Це спільний проект «Первого канала» і Всеросійської державної телерадіокомпанії (ВДТРК), створений на базі каналів «Теленяня» («Первый канал») і «Бибигон» (ВДТРК).

 

Як повідомляє сайт «Первого канала», на «Карусели» виходитимуть програми, які раніше виходили на «Бибигоне» і «Теленяне». «Довелося вирішувати непросте завдання, адже один канал був для тих, хто молодший, другий - здебільшого для підлітків», - ідеться в повідомленні.

 

Зараз «Крусель» виходить у Росії в ефір на частотах «Теленяни» і «Бибигона». А з 2012 року канал буде в пакеті каналів, обов'язкових для безкоштовного поширення.

 

Дистрибутором «Карусели» в Україні є компанія «Торсат», яка була дистрибутором «Теленяни». У «Торсаті» ТК повідомили, що всі угоди з кабельними операторами щодо «Теленяни» залишаються чинними і для «Карусели».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13876
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Виталий
4885 дн. тому
Молодцы россияне! Поняли, что детей пора возвращать в страну. Дали ГОСУДАРСТВЕННОЕ, с хорошим финансированием, качественное, образовательное и воспитательное (а не только развлекательное) телевидение. А наши продолжають растлять и предлагать юным душам шлюх на всех каналах. И просвета не видно, Только кричат о разгосударствлении. Какой это коммерческий сделает ставку на детей? Хоть бы чему-то учились у русских. Те потеряли только одно поколение, мы уже теряем следующее.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду