Янукович вважає, що є шанс знайти замовників Гонгадзе

27 Грудня 2010
11042
27 Грудня 2010
10:16

Янукович вважає, що є шанс знайти замовників Гонгадзе

11042
Янукович вважає, що є шанс знайти замовників Гонгадзе

Президент України Віктор Янукович не виключає, що слідство виявить замовників убивства журналіста Георгія Гонгадзе. Про це президент заявив 26 грудня в інтерв'ю програмі «ТСН. Тиждень» в ефірі телеканалу «1+1».

 

Янукович констатував, що виділена в окрему справу друга частина слідства у цій справі - щодо виявлення замовників вбивства - не завершена. «Ті, хто займався цими питаннями до цього, у різні часи, багато втратили часу за різними причинами. І зараз тих "білих плям" у слідстві дуже багато. Їх треба вивчати і давати на них відповіді. І з правової точки зору вони кажуть, що у суд такі матеріали не можна подавати», - пояснив ситуацію Янукович. Також глава держави наголосив, що знайти замовників убивства «завжди є шанс, але потрібні докази».

 

Як писала ТК, у формулюванні обвинувачення Олексія Пукача щодо справи Георгія Гонгадзе прибрали пункт «замовне вбивство». За словами Валентини Теличенко, представника в суді Мирослави Гонгадзе, слідство у новому складі вважає, що замовного вбивства не було, а були тільки дії групи осіб за попередньою змовою.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11042
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду