Екс-адвокат Пукача заявляє про нові сенсаційні докази у справі Гонгадзе

25 Грудня 2010
8379
25 Грудня 2010
12:27

Екс-адвокат Пукача заявляє про нові сенсаційні докази у справі Гонгадзе

8379
Екс-адвокат Пукача заявляє про нові сенсаційні докази у справі Гонгадзе

Колишній адвокат Олексія Пукача Олег Мусієнко заявляє, що здобув нові докази у кримінальній справі, які спростовують причетність до вбивства Георгія Гонгадзе вищих посадових осіб держави.

 

Про це йдеться в його заяві, наданій «Українській правді».

 

«Під час виконання професійних обов'язків захисника по інших кримінальних справах в різних регіонах України, мною, колишнім захисником генерал-лейтенанта Пукача - адвокатом Мусієнком, здобуті нові докази по кримінальній справі відносно Пукача та вже засуджених Костенка, Протасова та Поповича», - пише він.

 

«Ці докази, в тому числі і письмові, які підлягають ретельній перевірці та правовому аналізу, спростовують факт причетності до віддання злочинного наказу про вбивство журналіста покійним головою МВС України Кравченком, а також причетність до замовлення цього злочину на той час вищими посадовими особами держави», - заявляє Мусієнко.

 

За його словами, якщо ці докази виявляться достовірними та належними, будуть узгоджуватися з іншими обставинами та матеріалами справи, то кримінальна справа по обвинуваченню Пукача може бути повернута на додаткове розслідування судом.

 

Як відомо, Мусієнко заявляв про незаконність свого відсторонення від справи, а також про те, що ГПУ навмисне пішла на вилучення пункту про замовників убивства Гонгадзе з обвинувачення Пукача, оскільки «розуміє, що направити до суду справу з обвинувачення особи у скоєнні навмисного вбивства на замовлення неможливо без вказування замовників».

 

«Українська правда»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8379
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду