У Львові презентували портал та радіо для молоді

23 Грудня 2010
17522
23 Грудня 2010
12:20

У Львові презентували портал та радіо для молоді

17522
У Львові презентували портал та радіо для молоді

22 грудня, у Львові відбулася презентація інформаційного порталу для молоді «П'ятниця» та молодіжне онлайн радіо «Понеділок», повідомляє Zaxid.net.

 

Проект реалізовано за сприяння міжнародного фонда «Відродження».

 

«П'ятниця»- це веб-ресурс, де основа інформації - її корисність. Для прикладу, у статті про зимові види спорту ми говоримо не тільки про корисність того чи іншого виду, а й про те, де можна позайматися цим. В афішах молода людина знайде для себе інформацію про тренінги, які відбуваються сьогодні чи найближчим часом», - розповіла керівник проекту «П'ятниця» Світлана Крижанівська.

На цьому ж сайті представлено й інтернет-радіо «Понеділок», на якому можна прослухати музичні хіти, а також інформацію новин та програм.

 

«Молодіжне радіо підтримуватиме львівських виконавців, які звучатимуть у нас», - запевнила Світлана Крижанівська.

 

 «Раніше медіа могли мати тільки олігархи. Але світ змінюється, і тепер колектив людей, які мають фантастичні ідеї, втілюючи їх у життя мають свій молодіжний медіа холдинг», - прокоментував новину директор з інформаційних проектів телерадіокомпанії «Люкс» Остап Процик.

 

Наталія Гошко, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17522
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду