ТРК «Київ» очолила Світлана Криворучко

20 Грудня 2010
18994
20 Грудня 2010
18:54

ТРК «Київ» очолила Світлана Криворучко

18994
ТРК «Київ» очолила Світлана Криворучко

Посаду директора ТРК «Київ», яку нещодавно звільнив Дмитро Джангіров, посіла Світлана Криворучко, яка до цього очолювала редакцію інформаційно-публіцистичного мовлення цього каналу. Про подробиці цього призначення повідомляє «Дуся».

 

Як повідомляла ТК, виконувач обов'язків директора ТРК «Київ» Дмитро Джангіров написав заяву про звільнення за власним бажанням.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18994
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
блин
4840 дн. тому
песец.... сочуствую сотрудникам((( бидолахи.....
rider
4846 дн. тому
Спеціятельно для таких, як Вася Ровноголозаденко, пояснюю. Приначення Діми Коляденка директором ТРК "Київ" було б значно меншою сенсацією ніж подана вище інформація. А взагалі те, що ви не знаєте, хто така Криворучко, то і слава богу. У цьому сенсі у вас більше переваг ніж втрат.
ну и новость!
4846 дн. тому
не знаю я: кто такая Криворучко, и почему это -новость и сенсация, особенно на канале, частоты котрого уже выставлены на конкурс. Вижу только одно: фамилия у дамы уж больно известная, связана с некими деятелями с такими же фамилиями..., замеченными то в каких-то фестивалях то рейтингах то еще что-то типа того...То есть ,видимо, поэтому это - новость. то есть какой-то, к примеру, Вася Ровноголозаденко, априори не стал бы новостью и не стал бы руководителем канала. Вот так и живет украинское телевидение - большой, квакающей вонючим болотом, одной семьей и искусственной оппозицей друг к другу...ибо ,как говорится, сват куму, и вор, ой, извините, ворон, глаз ворону не выклюет...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду