«Х-фактор» змінив правила. Кривошапка повернули до участі у проекті

18 Грудня 2010
19242
18 Грудня 2010
23:04

«Х-фактор» змінив правила. Кривошапка повернули до участі у проекті

19242
«Х-фактор» змінив правила. Кривошапка повернули до участі у проекті

Вокаліст Олександр Кривошапко повернувся до участі у проекті «Х-фактор». Сьогодні, 18 грудня, під час талант-шоу про це повідомила глядачам ведуча Оксана Марченко.

 

Вона також сказала, що згідно з рішенням керівника каналу Володимира Бородянського 1 січня у фіналі проекту виступатиме чотири, а не три фіналісти, як планувалося спочатку. Крім того, з 18 грудня члени журі вже не визначають, хто саме з учасників проекту має вибути, а рішення про те, хто програв прийматимуть лише глядачі - смс-голосуванням.

 

Нагадаємо, Олександр Кривошапко, конкурент дуету вокалістів Олександра Павлика та Сергія Семенова, залишив проект за рішенням членів журі. Незгоду з ним висловили глядачі «Х-фактора». Вони підтримували Кривошапко на сайтах, а також влаштували акцію на підтримку співака, що пройшла на станції київського метро Святошин.

 

Після цього Володимир Бородянський та генеральний продюсер каналу Галина Пілютикова пообіцяли озвучити рішення каналу під час ефіру 18 грудня: «Ми хочемо бути чесними з нашими глядачами, тому вже цієї суботи, під час прямого ефіру, перед оголошенням про відкриття телефонних ліній, ми озвучимо остаточне рішення телеканалу, і воно обов'язково відповідатиме простому критерію - бути справедливим».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19242
Теги:
Коментарі
26
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дама
4878 дн. тому
http://opros.obozrevatel.com/info/140.htm А вот и независимый интернет опрос . И что ,глдде ПиС на последнем месте. Так что они "заслужено выбыли, а вот Сашу сливали
Дама
4878 дн. тому
http://mediananny.com/reportazhi/14120/Samyij_skandalnyij_jefir__H-Faktora___Kondratjuka_uberut
ххх
4880 дн. тому
Позор х-фактору и смене правил! onlinepetition.ru/krivohapko/petition.html
настюха
4880 дн. тому
ПОЗОР Х- фактору! Нельзя менять правила в середине. Кто-то лобирует Кривошапко и делает его победителем!
HEZL
4881 дн. тому
Такого слабого и ни чего не имеющего со СПРАВЕДЛИВОСТЬЮ решения СТБ, я меньше всего ожидала. Господа есть у вас правила? Или одни правила для одних, другие для других? Я ничего не имею против Саши, но таким возвратом вы его кончили как ЛИЧНОСТЬ (возможно видели что он слаб морально и горделив не по возрасту). Зачем вы его вернули, что бы его костерили тысячи зрителей, которые поддерживают других конкурсанто и тех кто ушел и что еще обиднее - тех кто остался. Хоти проверить зайдите на ( www.onlinepetition.ru/krivohapko/petition.html)
алекс
4881 дн. тому
Боже, АЛЛИЛУЯ, Телекритика снизошла до проблемьі, которую все уже неделю назд забьіли, когда весь интернет гудел, здесь бьіл "радгосп тихе життя"... А стб поздно пить Боржоми, лично мне после всего єтого противно смотреть на єту "борьбу", и таких я думаю большинство, что и подтвердят рейтинги, думать нужно бьіло раньше, а не павликам подмахивать...
Deva
4882 дн. тому
Посмотрите правде в глаза: СТБ пытался давить на судей при голосовании, чтобы вскрыли конверт. Судьи не поддались, решили по-своему, по-правилам. Решение каналу не понравилось, и - о, спасибо поклонники Кривошапко, - вот он, способ вернуть Сашу в проект. Т.е. победителем будет тот, кого захочет таким видеть канал. И чихали все на судей и зрителей! Ведь при принятии решения учитывались только мнение фанатов Саши, а не всех! Вот такой "честный" канал и шоу. Нравился мне Кривошапко с первого кастинга. Но после этих событий он мне противен как человек. Хоть и с голосом.
Nika
4882 дн. тому
Xочу сказать ANDRE Саша првильно зделал что вернулся он пошол на все ради своих поклоников, или все думают что его там расцеловуют за кулисами. Да супер судьи первими будут шипеть на следующем шоу, им же обидно за своих. Когда Саша вишел на сцену я подумала что он скажет нет-невернусь, но он правильно зделал, свой талант нужно дарить людям. Кто-то написал про армии других поклоников вперед боритесь за своих любимцев. Саша СУПЕР!!!
Nika
4882 дн. тому
Саша молодец, а вот судьи отстой в часности Елка какже так на Сашини коментарии обиделась что несоизволила порадоваться возвращению своего участника. Справедливость восторжествовала УРА УРА УРА!!!
Ольга
4882 дн. тому
УРА!!!!Вернули Кривошапко!!!!!!Справедливость восторжествовала, его выгнали нагло, павлики ему в подметки не годятся.........
Olya U.
4882 дн. тому
Таким образом можно больше никого не выгонять... У каждого теперь столько поклонников, что хватит "скандалов" на все станции метро... Тупо! И не честно!
zet
4882 дн. тому
Утро вечера мудренее. На свежую голову анализирую несправедливость, связанную с возвращением Кривошапко. Канал озвучил свое решение. Судьям слово не дали! Результаты голосования не объявили! Если правда, что у Кривошапко на 8тысяч голосов было больше, чем у Павлика и Семенова 11 декабря, то почему это не объявить?! Но, увы… Отсюда делаю вывод. 11 декабря Кривошапко был последний по зрительскому голосованию. Это раз. Договоренность между каналом и судьями была такая, что вылетает – последний, но канал «давил» на Кондратюка, чтобы тот делал ничью и канал тогда смог бы устами Оксаны Марченко озвучить нужное им решение. Это два. Кондратюка продавить не удалось – отсюда слезы Кривошапка –«как же так, за меня ж с руководством договорились влиятельные люди?!» - в общем «обидели бедного студента». Это три. После такого возвращения Кривошапка, теперь всем понятно, что он «блатной», для которого даже предоставили персональное место в финале! Это четыре. Вывод : Кондратюк, - режь правду-матку – «Геть з програми Кривошапка!»
Olechka
4882 дн. тому
Я просто в шоці!!! Як могли повернути Кривошапко - так не чесно!!! Павлик і Семенов кращі і вони гідні йти до фіналу!!! В такому випадку, нехай повернуться всі, хто раніше покинули проект. І нікого взагалі не будуть викидати! Як це так, на що перетворилася програма "Х-фактор"? В мене немає слів!!! Дивіться самі цю не справедливу програму, я, навіть, голосувати не буду!!! Бо тут все робиться через зв`язки!!!
Бестия
4882 дн. тому
Ну какой же канал честный, если меняет результаты конкурса задним числом! Да еще и автоматически защитил Кривошапко от вылета в этом туре. Кто-то может представить себе Александра, поющего песни Меладзе? Судьи не нарушали правил, правила были нарушены каналом в лице Марченко, которая пыталась давить на судей! Прав был Кондратюк, когда сказал, что лучше бы учителя физкультуры увидели в следующем туре, а не Кривошапко! Человек без музыкального образования поет в стократ лучше, чем студент-будущий оперный певец! Касаемо дуэта – жаль, что мы его больше не увидим в этом шоу, было и интересно наблюдать за их развитием. Кто-то говорил, что это все благодаря Виктору Павлику, а я не соглашусь. Это благодаря Александру Павлику Украина вспомнила про его отца! Искренне желаю парням творческого успеха в будущем и хотелось бы их и дальше видеть на сцене и по телевизору!
АЛ
4882 дн. тому
Ця ситуація - не просто скандал для підвищення рейтингу шоу: за нею - ПРИНЦИПОВЕ (як кажуть, "на голубом глазу") нехтування законами у країні, причому на всіх рівнях. Фанати, котрі верещали "Верните Кривошапко!" та керівництво каналу ОДНАКОВО "забили" на правила. Якби з наступного ефіру просто змінили правила голосування - їхнє право, але закон не має зворотньої дії за визначенням. Та у державі, де правила президентських перегонів міняють по ходу перегонів, а зміни до конституції скасовують після того, як вони діяли впродовж 5 років, нехтування законом є нормою не лише для керівництва (парламенту, суду чи телеканалу - нема різниці), але і для пересічних громадян, які кажуть: "Відновили справедливість!" Так, може і відновили, проте - НЕЗАКОННИМ чином, та нашому "совку" не втовкмачиш, що це різні категорії, котрі у направду демократичному суспільстві так само не завжди співпадають. Врешті, справедливість - тонка, обопільногостра штука, бо скерована на одного, вона може обернутися на несправедливість до інших, що в даному випадку і сталося.
///
4883 дн. тому
Сашко сам сказав, що не повернеться в проект! чи говорить одне -а робить зовсім інше?
L.
4883 дн. тому
Як на мене, Олександру краще б було не повертатися - з цим погоджуюся в коментарях. Але це його рішення і він має на це право. Його промови (обидві) були цілком нормальними. Ах ти ж, йолкі, він не побажав перемоги Йолці і Кузнєцову!.. А чому він муств це зробити, обов'язково треба підлаштовуватися під якісь міфічні етичні норми? До речі, може не випадково інетом пішла чутка про те, що ставка керівництва зроблена саме на Кузнєцова, а дует просто використали в напівтемну, аби виставити одного з найсильніших конкурентів. Більше того, на відео з дня народження Семенова видно, що Кривошапко з ними якраз був у більш дружніх стосунках, ніж інші...Ткаченко - досвідчений співак, але он його скільки треба було розштовхувати, щоб він заспівав. А Борисюк - при всій до неї повазі, має дуже серйозні проблеми з диханням під час співу, але чомусь про це ніхто не пише, не говорить і не згадує...Невже ви не чуєте, як вона хекає в мікрофон під час виконання кожної пісні?!.. Я вболівала за Машу Рак, вважаю, що перемога їй найпотрібніша - інші або самі проб'ються, або повернуться туди, звідки прийшли. Маша - молода, талановита, має спеціальну освіту і в неї є перспективи на естраді. Але шоу пішло на спад ще з тієї паскудної історії зі Скалозубовим і я не вірю, що переможцем стане саме НАЙКРАЩИЙ вокаліст.
Г.Б.
4883 дн. тому
Серега такая же продюсерская бл-дь, как и другие грызуны от пирога шоу-бизнеса. А Кондратюк - элементарный продажный хахол, что взять с малароса? Карликовый вампир Ткаченко уже отсосал кровь со своих предыдущих жертв - попеременных участниц дуэта - только за то, что на их фоне был подпевкой. Что уже о его "укрАинской" роже говорить? Пинчуковская половина недаром его обцеловует. По-прежнему страна с пинчуковскими каналами - филиал фальшивой, уродливой культуры.
ANDREJ)
4883 дн. тому
Не в тому справа, що керівництво Каналу вирішило повернути Кривошапка, а в тому, що він погодився на це! Людина не вміє достойно піти, психологічно застрягла на тому, що він найкраще відкриття Шоу. А співає – куди гірше Ткаченка чи Борисюк! Ще й схильний падати в крайнощі, істерики. Під час свого першого відходу з шоу, він змусив хвилюватись за нього всю країну, і мене без винятку: всі переживали, щоб в нього не стався нервовий зрив. Складалось враження, що Кривошапко навмисно накручував себе, спочатку до сліз, потім неконтрольованої з своїх вуст промови, щоб показати глядачам, до якого жалюгідного стану ми його довели, а він – цього не заслуговував. Навіть я себе відчув винним, що не проголосував за нього. Олександр побажав Павліку і Семенову виграти 2 млн., хоч при здоровому глузді, з вдячності до Йолки, повинен був промовчати, або ж, ці побажання, віддати Кузнєцову. Він не контролював свою промову, був весь у собі, у своєму горі, після нього – хоч потоп. Так ще ніхто Х-фактор не покидав!!! Він не змирився зі своїм відходом, в Інтернеті, з посиланням на Кривошапка, через день-два з’явились повідомлення, що його вижили з Шоу за замовленням керівництва СТБ. Треба ж таке! Зірка його масштабу може покинути Проект тільки через закулісні інтриги! Боюсь, наступний свій відхід в якості переможеного Кривошапко не витримає, і це вже буде, СПРАВЕДЛИВО, на совісті керівництва Телеканалу. Людина може пропасти. Це неминуче, коли втрачаєш зв'язок з реальністю!
Еліс
4883 дн. тому
Олександр Кривошапко насправді сильний учасник. Йому просто із продюсером не вельми пощастило. Дякую каналу за те, що не дозволили Кондратюку і Серьозі нахабно "злити" сильного конкурента їхніх підопічних (звісно, якщо це не був піар-хід СТБ...)
alla79tr83
4883 дн. тому
НЕСПРАВИДЛИВО повертайте усіх!!! За які заслуги Кривошапко пропустив дуже складний тур і пройшов далі незаспівавши жодної пісні!!! ПОЗОР Х-фактору!!!
alla79tr83
4883 дн. тому
НЕСПРАВИДЛИВО повертайте усіх!!! За які заслуги Кривошапко пропустив дуже складний тур і пройшов далі незаспівавши жодної пісні!!! ПОЗОР Х-фактору!!!
123
4883 дн. тому
Возврат этого слабенького участника, не способного вложить хоть каплю души хоть в одну песню это плевок со стороны канала СТБ в сторону всех остальных участников, их болельщиков и судей. Такое ге способно нравиться только девочкам тинейджерам и донецкой братве. Перестаю смотреть канал. Противно
123
4883 дн. тому
Только в этом туре выбор жертвы пройдет без Кривошапко, а он лихо проходит в следующий тур. Хитро придумано.
Дмитрий
4883 дн. тому
прекрасный прочувствованный многословный текст, уважаемый. чтобы придать ему достоверности, поменяли бы Вы слово "мы" на слово "я" в последнем предложении. нечего говорить от имени народа, это всегда пахнет маниями, народ сам выскажется в присущей ему причудливой форме) и тот кто покинет проект сегодня, увы, покинет его по-настоящему, а не как человек, которому нужны истерики, чтобы в нем держаться.
Алексей
4883 дн. тому
Словно побитый собака, поковылял «Х-фактор» без Александра Кривошапко к своему финалу через 8 тур. Знакомые нам черты песен Меладзе тускнели в устах оставшихся исполнителей. Вот спела Борисюк – пожалуй, единственный потенциальный конкурент А.Кривошапко, но, на наш взгляд, не совсем удачную для себя в такой ситуации украинскую песню. Тут чутьё подвело Соседова ещё в том, что он позволил петь её на двух языках, продемонстрировав таким образом примитивное изъявление советского двуязычия. Кондратюк, очевидно, решил наверстать упущенное и доверил Рак тоже украинскую песню на музыку того же Меладзе, но – увы! – её украинский текст оказался несовершенным. Например, на украинском языке правильное обращение «дай Боже», но никак не «дай Бог». Зачем-то расхвалили «известную» поэтессу, хотя читатели её совсем не знают. Вообще, вызывает полное недоумение чей-то каприз всем артистам петь песни то ли Пугачёвой, то ли Меладзе. Это суживает поле творческих возможностей для певца, продюсера и педагога. Неужели не понятно? Но как бы то ни было, под давлением телезрителей руководство телеканала приняло правильное решение и предложило Александру Кривошапко вернуться на шоу. И мы очень рады, что артист, уже с большими мешками под глазами от пережитого, согласился на предложение.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду