Кисельов про конфлікт ЗМІ з Чечетовим: негоже оголошувати бойкот ньюзмейкеру

18 Грудня 2010
19060
18 Грудня 2010
11:26

Кисельов про конфлікт ЗМІ з Чечетовим: негоже оголошувати бойкот ньюзмейкеру

19060
Кисельов про конфлікт ЗМІ з Чечетовим: негоже оголошувати бойкот ньюзмейкеру
Ведучий телеканалу «Інтер» Євген Кисельов під час ток-шоу «Велика політика» 17 грудня заявив, що «негоже працівникам засобів масової інформації оголошувати бойкот ньюзмейкеру, яким би неприємним він не був з точки зору громадянського почуття». 

Так Євген Кисельов прокоментував бойкот, який парламентські журналісти оголосили депутату від Партії регіонів Михайлу Чечетову. Як повідомляла ТК, журналісти основних телеканалів та інформаційних агентств ухвалили рішення не записувати коментарі Чечетова у зв'язку з тим, що коментуючи бійку у Верховній Раді він «відверто брехав пресі».

Також Євген Кисельов попросив відповісти присутнього в студії Михайла Чечетова, чи продовжує він наполягати, що бійки не було: «Тепер, коли сам президент, Віктор Федорови Янукович своєю заявою визнав, що була саме бійка, ви продовжуєте наполягати на вашій версії?». Відповіді на це питання Михайло Чечетов не дав.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19060
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ТЕЛЕХАРЦЫЗ-79
4898 дн. тому
ВСЕМ, КТО НЕ ДОВОЛЕН ХУНТОЙ януковича-азарова-литвина-тигипко-табачника, нужно прекратить покупать газеты и журналы, которые пишут о выше перечисленных особах, и неважно хорошо они пишут о них или плохо, главное что пишут, а значит эти сми не нужно финансировать своей гривней. После такого финансового бойкота сми, информационное, а значит и политическое влияние ЭТОЙ ХУНТЫ СОКРАТИТСЯ.
Виктор
4898 дн. тому
Бойкот всем врущим регионалам! Как регионал - так врун!
Otar Dovzhenko
4898 дн. тому
Це не news-maker, а lies-maker. За нахабну безбожну брехню в очі журналістам і суспільству мусить бути покарання.
СТАЛЬ
4898 дн. тому
ВОССТАНЬ НАРОД !!!
Oleg
4898 дн. тому
Як взагалі можна з таким бидлом спілкуватись? Якщо його міцно взяти за жопу, воно ж здасть всіх і розкаже те, чого й нне було..
СТАЛЬ
4899 дн. тому
А ТЫ КТО ЧТОБ ДИКТОВАТЬ НАРОДУ ЧТО ДЕЛАТЬ ? ПАДЛО ВРЕТ ЛЮДЯМ
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду