«1+1» купив серіал Star media з Анастасією Заворотнюк у головній ролі

15 Грудня 2010
16864
15 Грудня 2010
13:07

«1+1» купив серіал Star media з Анастасією Заворотнюк у головній ролі

16864
«1+1» купив серіал  Star media з Анастасією Заворотнюк у головній ролі

«1+1» купив серіал  Star media «Аманда О». Про це ТК стало відомо з власних джерел.

 

 У прес-сужбі «1+1» цю інформацію поки що не коментують.

 

Як вже повідомляла ТК, серіал «Аманда О» створений за однойменним форматом аргентинської компанії Dori Media International. Він розповідає про примхливу та самозакохану зірку, яка, втомившись від уваги журналістів, з розпачу побажала іншого життя і враз опинилась у місті ніким не впізнана,  вже «без червоної доріжки» та слави. Головну роль у серіалі зіграла Анастасія Заворотнюк.

 

 В інтерв'ю ТК директор групи компаній Star media Влад Ряшин розповідав, що спершу щодо «Аманди О» компанія вела переговори  з «1+1» та Новим каналом, але згодом усі права на цей серіал для продажу на території СНД були передані  телеканалу СТС. І саме цей канал  надалі вів переговори з українськими мовниками.

 

На СТС «Аманда О» стартує  13 грудня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16864
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
v
5036 дн. тому
а покажут на ТЭТе,потому шо гавно
v
5036 дн. тому
а покажут на ТЭТе,потому шо гавно
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду