«Інтер» та «1+1» продаватимуть рекламу разом

13 Грудня 2010
17359
13 Грудня 2010
13:22

«Інтер» та «1+1» продаватимуть рекламу разом

17359
«Інтер» та «1+1» продаватимуть рекламу разом

Група «Інтер» та холдинг StarLightMedia не змогли домовитися про координацію цінової політики. Натомість «Інтер» та «1+1» вирішили, що в 2011 році продаватимуть рекламу спільно.


Про це «Детектор медіа» повідомили представники рекламних агентств.


За їхньою інформацією, у «Інтера» та «1+1»  залишаться власні команди продавців, які матимуть рівні права у переговорах. Проте продажі здійснюватимуться з «єдиного вікна» - так, як у 2009 році співпрацювали «Інтер» та  StarLightMedia.


Деталі щодо принципу розподілу коштів між групами не розголошуються, проте відомо, що, як і в схемі 2009 року, між розподілом рейтингів та розподілом коштів не буде прямого зв'язку, тобто рекламодавці до певної міри матимуть свободу у виборі каналів.


Як повідомляла ТК, на початку осені холдинг StarLightMedia звернувся до «Інтера» із пропозицією передати йому право продажів рекламного ресурсу групи. Після відмови холдинг запропонував м'якшу форму співпраці: координацію цінової політики. Проте і щодо неї  сторони не змогли домовитися.


За інформацією агентств, в умовах розміщення на наступний рік, які «1+1» встиг видати, він дотримувався обіцяної влітку інфляції: 50%, по деяких клієнтах - до 100%. Натомість від «Інтера», який заявив про відсутність інфляції у базових цінах 2011 року, але ще не розпочав оголошувати реальні умови, тепер очікують підвищення цін.


ТК звернулася до прес-служб «1+1» та «Інтера» і чекає на коментарі.


«Детектор медіа»

 

Ілюстрація - zschoolmate.blogspot.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17359
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
com.ua
4887 дн. тому
Це буде добряча м’ясна лавка
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду