У «Шустер live» прийдуть Кільчицька і Порошенко, у «Велику політику» – Лавринович

10 Грудня 2010
12477
10 Грудня 2010
14:06

У «Шустер live» прийдуть Кільчицька і Порошенко, у «Велику політику» – Лавринович

12477
У «Шустер live» прийдуть Кільчицька і Порошенко, у «Велику політику» – Лавринович

10 грудня в політичному ток-шоу«Шустер live» обговорюватимуть теми: «Влади стане менше?» і «Б'є - значить любить?». Про це повідомляється на сайті «Савік Шустер студії».

 

Гостями ефіру будуть народний депутат (НУ-НС) Ксенія Ляпіна, один із лідерів партії «Єдиний центр» Вадим Карасьов, заступник голови Київської міської державної адміністрації (2006-2008) Ірена Кільчицька; голова ради Нацбанку України Петро Порошенко; народний депутат (Партія регіонів) Інна Богословська; генеральний директор інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко; народний депутат (НУ-НС), лідер партії «За Україну!» В'ячеслав Кириленко та інші.

 

Цього самого вечора у «Великій політиці з Євгеном Кисельовим» на «Інтері» обговорять теми «Влада: перезавантаження» (про старт адміністративної реформи) і «Політика сміху» (чому Юлія Тимошенко і Віктор Янукович стали улюбленими персонажами російських розважальних програм).

 

У першій частині програми участь візьме міністр юстиції Олександр Лавринович. У другій - редакція ток-шоу обіцяє зустріч тет-а-тет героїв сатири і її виконавців.

 

Нагадаємо, «Шустер live» на ТРК «Україна» починається о 20:25, «Велика політика» на «Інтері» - о 21:50.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12477
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду