ICTV переніс показ програми «Українська мрія» на січень

9 Грудня 2010
15415
9 Грудня 2010
15:23

ICTV переніс показ програми «Українська мрія» на січень

15415
ICTV переніс показ програми «Українська мрія» на січень

Продовження проекту «Українська мрія» на каналі ICTV, а саме програм, де учасники змагаються за 300, 400 , 500 та 600 тис. гривень, переноситься на січень. Про це ТК повідомили у прес-службі.

 

Нагадаємо, проект стартував 7 листопада, виходив щонеділі о 22.50.

 

За інформацією каналу, перенесення проекту зумовлене змінами в сітці: у січні програма вийде в інший день і в новому слоті.

 

Як уже повідомляла ТК, «Українська мрія» - це соціально орієнтований проект, схожий на «Акули бізнесу». У кожній програмі беруть участь по три учасники, проекти яких в одній ціновій категорії. Приміром, у першій програмі змагаються учасники, чий проект коштує 30 тисяч гривень. А у фінальній програмі будуть представлені проекти на 600 тисяч гривень. Гроші з інвестиційного фонду «Українська мрія» отримує тільки один з трьох проектів. Його визначають інвестори, оцінюючи протягом програми рівень оригінальності ідеї, її реальність та здатність автора втілити даний проект.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15415
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду