Кінокритики США назвали «Соціальну мережу» кращим фільмом року

3 Грудня 2010
17577
3 Грудня 2010
13:16

Кінокритики США назвали «Соціальну мережу» кращим фільмом року

17577
Кінокритики США назвали «Соціальну мережу» кращим фільмом року

Національна рада кінокритиків США оголосила лауреатів щорічної премії за досягнення в галузі кінематографії, повідомляє сайт «Новости кино». Найкращим фільмом року стала стрічка «Соціальна мережа», а її творець Девід Фінчер визнаний найкращим режисером. У номінації «виконавець головної ролі» також переміг актор, який знімався у цій стрічці Джессі Айзенберг.

 

Премію за найкращу головну жіночу роль отримала акторка Леслі Менвілл, яка зіграла у фільмі «Ще один рік».

 

«Історія іграшок 3: Велика втеча» визнаний найкращим анімаційним фільмом.

Жоден з потенційних фаворитів оскарівських перегонів, серед яких фільми «Початок», «Чорний лебідь», «127 годин» та інші стрічки нагород не отримали.

Національна рада кінокритиків США - некомерційна структура, до якої входять як професіонали кіноіндустрії, так і ентузіасти.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17577
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду