Газета «Левый берег» відновить вихід наступного тижня

2 Грудня 2010
17916
2 Грудня 2010
18:52

Газета «Левый берег» відновить вихід наступного тижня

17916
Газета «Левый берег» відновить вихід наступного тижня

Тижневик «Левый берег», який не випускався протягом листопада, готується відновити вихід наступного тижня. Про це «Детектор медіа» повідомив головний редактор видання Олег Базар.

 

За його словами, призупинення випуску (останній номер газети вийшов у жовтні) пов\'язане з редизайном та рестайлінгом. «Ми не маємо достатньо людського ресурсу, щоб одночасно робити поточний номер і розробляти новий дизайн», - сказав пан Базар. Як виглядатиме оновлене видання, він не пояснив. За інформацію ТК, імовірний перехід на повнокольоровий друк.

 

За словами Олега Базара, газета також може збільшити обсяг контенту та листаж, у неї можуть з\'явитися нові автори.

 

Нагадаємо, до проекту «Левый берег» окрім газети також входить однойменне інтернет-видання (lb.ua), головним редактором якого є Соня Кошкіна.

 

«Левый берег» - проект Інституту Горшеніна, президентом якого є дніпропетровський бізнесмен Вадим Омельченко (у 1997-1998 роках - керівник групи радників віце-прем\'єра Сергія Тігіпка, у 2000-2006 роках - віце-президент корпорації «Інтерпайп»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17916
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
///
4893 дн. тому
А что, была такая газета?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду