Юлія Савостіна йде з НТКУ, замість неї – Ольга Коломійчук

30 Листопада 2010
17893
30 Листопада 2010
16:44

Юлія Савостіна йде з НТКУ, замість неї – Ольга Коломійчук

17893
Юлія Савостіна йде з НТКУ, замість неї – Ольга Коломійчук

Юлія Савостіна з 1 грудня залишає посаду начальника управління зв'язків з громадськістю та ЗМІ Національної телекомпанії України, її обов'язки відтепер виконуватиме Ольга Коломійчук. Про це пані Савостіна повідомила у листі до ТК.

 

Юлія Савостіна обійме посаду генерального директора PR-компанії Pillar|Hill&Knowlton. «Хочу підкреслити, що я вдячна керівництву НТКУ за можливість реалізовувати масштабні проекти не тільки національного, але й міжнародного значення. Надіюся, що ці знання знадобляться мені надалі в професійній реалізації», - прокоментувала пані Юлія.

 

Нагадаємо, Юлія Савостіна стала керівником піар-служби Національної телекомпанії України у травні 2009 року.

 

«Детектор медіа»  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17893
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Idle-pro
4904 дн. тому
Тільки себе й піарила на НТКУ.
Mari
4905 дн. тому
Юльчик! Удачи тебе! Ты умница!
поклонник
4905 дн. тому
Жалко. Тетка была профи и с железными яйцами, как раз для нтку
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду