Помер спортивний коментатор Володимир Маслаченко

28 Листопада 2010
14107
28 Листопада 2010
11:55

Помер спортивний коментатор Володимир Маслаченко

14107
Помер спортивний коментатор Володимир Маслаченко

У Москві у віці 74 років помер футбольний коментатор, колишній футболіст збірної СРСР Володимир Маслаченко. Про це у своєму блозі написав Василь Уткін, повідомляє Lenta.ru.

 

18 листопада Маслаченко потрапив до реанімації, в нього діагностували інсульт. Стан Маслаченка був стабільно важким.

 

Останні роки Володимир Маслаченко працював коментатором на телеканалі «НТВ-Плюс Футбол». Спортивною журналістикою він займався з 1970 року, отримавши репутацію головного футбольного коментатора Росії.

 

Левову частку своєї кар'єри футболіста Маслаченко провів у московському «Спартаку», в складі якого в 1962 році став чемпіоном СРСР. 1961 року Маслаченка було визнано кращим воротарем країни. Він увійшов до Клубу Лева Яшина, що об'єднував голкіперів, які провели не менше 100 офіційних матчів без пропущених голів.

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14107
Читайте також
29.11.2010 13:00
Семен Случевський
, для «Детектор медіа»
43 506
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алегарф
4906 дн. тому
Мне вообще кажется, что умение плакать и сопереживать у нынешнего молодого поколения в нашем независимом государстве скоро будет приравниваться к экстрасенсорным способностям, и этих диковинных людей, которые им обладают, станут показывать у прямом этере по СТБ, между рекламой Мезима и Туалетного утёнка!
ТВшник
4906 дн. тому
АЛЕГАРФУ. То есть, если вы разъехались с близкими людьми по разным квартирам, их смерть для Вас не будет такой острой. Для современного молодого поколения украинцев имя Маслаченко в любом случае ничего не значит. Можно не распространяться в аналогиях. Для остальных эта потеря значит хоть что-нибудь. Но в первую очередь - эпохи спортивных кумиров, профессионального ТВ, профессионального спорта на ТВ.
ТН
4906 дн. тому
Алегарф
4906 дн. тому
Хорошо, что Украина независимое государство, для нас Маслаченко умер ещё 20 лет назад, боль будет не такой острой!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду