У «Шустер live» прийдуть Тягнибок і Яценюк, у «Велику політику» – Тігіпко, у «Майдан» – Чечетов і Жебрівський

19 Листопада 2010
12584
19 Листопада 2010
17:41

У «Шустер live» прийдуть Тягнибок і Яценюк, у «Велику політику» – Тігіпко, у «Майдан» – Чечетов і Жебрівський

12584
У «Шустер live» прийдуть Тягнибок і Яценюк, у «Велику політику» – Тігіпко, у «Майдан» – Чечетов і Жебрівський

19 листопада в ефірі програми «Шустер live» на ТРК «Україна» обговорюватимуть теми: «Хто почує підприємців?» і «Куди котиться євро?». Про це йдеться на сайті каналу.

 

У гості ток-шоу Савіка Шустера прийдуть нардепи Сергій Терьохін (БЮТ), Арсеній Яценюк (лідер «Фронту Змін»), Владислав Лук'янов (Партія регіонів), Віталій Хомутинник (Партія регіонів), Петро Симоненко (КПУ), Інна Богословська (Партія регіонів), а також лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок, директор Центру економічного розвитку Олександр Пасхавер, керуючий директор російського інвестиційного фонду Icon Private Equity Кирило Дмитрієв, директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов та інші.

 

Спеціальним гостем «Великої політики» 19 листопада стане віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко. У студії ток-шоу дискутуватимуть на такі теми:

- Своя гра. Коли піде у відставку віце-премєр міністр з економіки Сергій Тігіпко? Чи він все ще впевнений, що самостійною політичною фігурою можна залишатися, навіть працюючи у владі? За що він реально відповідає в уряді? І за що нестиме відповідальність у випадку провалу економічних реформ?

- Бізнес на майдані. Чого добиваються тисячі підприємців? І чого добиваються тисячі підприємців? І чого добиваються опозиційні політики? Як ініціаторам акції вдалося влаштувати таку потужну хвилю протесту? І чому вони відмовилися від допомоги досвідченої революціонерки Юлії Тимошенко, яка намагалася очолити акції проти Податкового кодексу?

- Особливості національної культури. Чому українські політики так багато б'ються, так часто брешуть, так відкрито демонструють своє розкішне життя в бідній країні? І що може зробити суспільство, щоб їх перевиховати?

 

А в неділю, 21 листопада, головною темою ефіру ток-шоу «Майдан. Якою бути Україні?» на 5-му каналі стануть останні події довкола нового Податкового кодексу України. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

Серед учасників, зокрема, будуть народні депутати Михайло Чечетов (Партія регіонів), Павло Жебрівський (НУ-НС), старший економіст Центру соціально-економічних досліджень «Case Україна» Володимир Дубровський, голова Професійної спілки таксистів України Василь Попик, керівник Всеукраїнського центру сприяння підприємницької діяльності Олександр Данилюк.

 

Основні питання, які підніматимуть ведучі програми: «Протести роботодавців та працівників під Верховною Радою. Що далі?», «Загроза соціальних бунтів у регіонах. Хто візьме на себе відповідальність?», «Коли верхи можуть, а низи не хочуть. У якій площині шукати компромісу?».

 

Програма «Шустер live» розпочинається 19 листопада о 20:25, «Велика політика з Євгеном Кисельовим» - о 21:50, ток-шоу «Майдан» 21 листопада- о 19.20.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12584
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду