Артем Вакалюк очолив видавничі проекти MRM

19 Листопада 2010
14681
19 Листопада 2010
13:25

Артем Вакалюк очолив видавничі проекти MRM

14681
Артем Вакалюк очолив видавничі проекти MRM

Галина Поляниця залишає посаду головного редактора видання Media Business Reports. Її змінить Артем Вакалюк, який паралельно є головним редактором видання Content Report. Цю інформацію інтернет-видання «Медіабізнес» ТК підтвердив сам Артем Вакалюк.

 

За його словами, останній номер MBR, який готує Галина Поляниця, вийде наступного вівторка, 23 листопада. «З 1 грудня я виконуватиму обов'язки шеф-редактора в повному обсязі», - зазначив Артем.

 

У видавничих проектах консалтингової компанії Media Resourses Management загалом працює троє журналістів. Зі слів Артема, зараз він шукає ще двох журналістів, бажано зі знанням англійської мови.

 

Артем Вакалюк розповів також, що запланована зміна акцентів у MBR: «Якщо раніше акцент був на тенденціях у медіаіндустрії західних країн, то тепер ми будемо приділяти більше уваги тенденціям на ринках СНД».

 

Як повідомляла ТК, у листопаді директором консалтингової компанії Media Resources Management стала Вікторія Ярмощук, оскільки Ірина Костюк призначена генеральним продюсером телеканалу ТЕТ.

 

Media Business Reports - інформаційно-аналітичний тижневик, що містить огляд новин і тенденцій медіаринку України та світу. Видається з 2006 року, розповсюджується за передплатою в електронному вигляді.

 

Content Report - інформаційно-аналітичне видання про виробництво і дистрибуцію аудіовізуального контенту в Україні, Росії та країнах СНД. Стартувало у вересні 2010 року виходить раз на два тижні, розповсюджується за передплатою в електронному вигляді.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14681
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду