Юрий Когутяк объявил о своем уходе из

6 Листопада 2003
1221
6 Листопада 2003
15:55

Юрий Когутяк объявил о своем уходе из

1221
Когутяк Юрий, генеральный директор "Видео Интернэшнл Киев": "В сентябре 2003 года мною было принято решение о продаже принадлежащих мне акций рекламной группы и о том, что я не буду продолжать контракт с "Видео Интернэшнл Киев" в 2004 году. До конца 2003 года я планирую полностью передать дела в рекламной группе. Такое решение связано с моим пониманием правильных путей достижения целей в рекламном бизнесе".
Юрий Когутяк объявил о своем уходе из
В 1997 году Когутяк Юрий возглавил РА Bates Adell Saatchi&Saatchi. В 2001 году он возглавил холдинг "Видео Интернэшнл Киев", к который в настоящий момент входят компании ADM Group, Adell Saatchi&Saatchi, Bates Ukraine, "Абрикос", "141 Украина", Zenith Media House, BrandAid, Prioritet и который является крупнейшей украинской группой в сфере маркетинговых коммуникаций.

MarketingMix
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1221
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду