Харківський телеканал Р1 очолив Олег Тимченко

16 Листопада 2010
20996
16 Листопада 2010
17:31

Харківський телеканал Р1 очолив Олег Тимченко

20996
Харківський телеканал Р1 очолив Олег Тимченко

Директором харківського телеканалу Р1 призначено Олега Тимченка. Цю інформацію видання «Вечерний Харьков» ТК підтвердив директор каналу з виробництва Артем Шевченко.

 

Раніше пан Тимченко керував кількома програмами  Р1. На новій посаді він змінив Сергія Гулевського, який минулого місяця очолив Харківську обласну державну телерадіокомпанію (телеканал ОТБ).

 

Телеканал Р1 орієнтований на молодіжну аудиторію. Р1 та Харківська ОДТРК ділять одну частоту, при цьому P1 мовить у вечірній прайм-тайм. Співвласником цього каналу, за даними джерела ТК, є зять загиблого регіонала Євгена Кушнарьова.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - vecherniy.kharkov.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20996
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду