Видання «Цензор.Net» змінило дизайн

16 Листопада 2010
19325
16 Листопада 2010
11:01

Видання «Цензор.Net» змінило дизайн

19325
Видання «Цензор.Net» змінило дизайн

Видання «Цензор.Net» змінило дизайн, однак, як повідомив ТК менеджер проекту Андрій Богатир, такі зміни є неостаточними.

 

«Цей редизайн є невдалим, є деякі проблеми технічні, він недопрацьований... Скоріше за все, буде змінюватися», - прокоментував Андрій Богатир.

 

За словами менеджера проекту, сайт потребував переробки, тому що він був зроблений програмістами, а не дизайнерами, однак останні із завданням поки що не справилися. Як повідомив Андрій Богатир, кадрових змін у виданні не відбулося.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19325
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
4932 дн. тому
Хм... Сьогодні ж не 1 квітня... На сайт http://цензор.net/ заходити не варто... О_о Цікаво, чому це вас потягло у цей день до жартів??????????????? Що, так бурхливо відзначали День працівників радіо, телебачення і зв'язку???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду