Льовочкін: Янукович готовий до пародій «у межах пристойного»

10 Листопада 2010
9074
10 Листопада 2010
16:25

Льовочкін: Янукович готовий до пародій «у межах пристойного»

9074
Льовочкін: Янукович готовий до пародій «у межах пристойного»

Глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін вважає, що президент Віктор Янукович готовий до жартів над собою, якщо вони в межах пристойного. Про це він сказав на брифінгу 10 листопада, коментуючи зникнення з ефіру ICTV пародії на Януковича «Виктор Всемогущий», повідомляє «Українська правда».

 

«Гумор на тему перших осіб держави - якщо він перебуває в межах пристойного, то це ознака здорового суспільства. Те, що президент позитивно реагує на якісь жарти - це не секрет ні для кого», - сказав Льовочкін.

 

«Тут немає жодних проблем для влади чи президента. Україна - це цивілізована країна ХХІ століття», - додав він на тему жартів над президентом.

 

Глава Адміністрації сказав, що він особисто не бачив сюжет «Виктор Всемогущий». Він також не зміг пояснити, чому з ефіру ICTV зникла ця пародія.

 

«Я бачив ролик на "Інтері" у виконанні студії "95 квартал"», - додав Сергій Льовочкін, пояснивши, що має на увазі пародію про падіння вінка програми «Пороблено в Україні».

 

На питання, чи був цей ролик «в межах пристойного», Льовочкін відповів: «Скажу м'яко, це на грані».

 

Як повідомляла ТК, російське комедійне шоу «Велика різниця» на ICTV 30 жовтня вийшло без пародії на Віктора Януковича, хоча цей випуск програми на російському «Первом канале» 31 жовтня містив цей сюжет.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9074
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду