Азаров хоче, щоб в Угорщині транслювали телепрограми українською мовою

14 Листопада 2010
16935
14 Листопада 2010
12:59

Азаров хоче, щоб в Угорщині транслювали телепрограми українською мовою

16935
Азаров хоче, щоб в Угорщині транслювали телепрограми українською мовою

Прем'єр-міністр України Микола Азаров розраховує, що угорська влада сприятиме поширенню українською мови в Угорщині, в тому числі трансляції україномовних телепрограм. Про це він заявив на спільній з прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном прес-конференції, повідомляє департамент інформації та масових комунікацій Секретаріату Кабміну.

 

«Наша сторона поставила перед прем'єр-міністром питання підтримки українців, які проживають в Угорщині, можливості ширшого використання української мови, зокрема, трансляції телевізійних передач українською мовою. І мені дуже імпонує бажання прем'єр-міністра вирішити ці питання», - сказав Микола Азаров.

 

Він додав, що зі свого боку уряд України створить всі необхідні умови для розвитку угорської культури і мови в районах, де проживають етнічні угорці.

 

У свою чергу прем'єр-міністр Угорщини пообіцяв, що всі проблеми, які є в Угорщині з уживанням української мови, найближчим часом будуть вирішені.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16935
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду