«Інтер» і «Квартал 95» не зніматимуть Yes, Minister, бо англійський «політичний» гумор важко адаптувати

11 Листопада 2010
17835
11 Листопада 2010
16:16

«Інтер» і «Квартал 95» не зніматимуть Yes, Minister, бо англійський «політичний» гумор важко адаптувати

17835
«Інтер» і «Квартал 95» не зніматимуть Yes, Minister, бо англійський «політичний» гумор важко адаптувати

«Інтер» і «Квартал-95» відмовились від виробництва серіалів за форматом Yes, Minister («Так, пане міністре») та його продовження Yes, Prime Minister («Так, пане прем'єр-міністре»). Про це ТК повідомили у прес-службі «Студії Квартал 95».

 

Як уже повідомляла ТК, наприкінці минулого року телеканал «Інтер» придбав у Бі-бі-сі ліцензію на виробництво цих проектів, які мали вийти в ефір навесні цього року. Цей проект телеканал мав розробляти спільно зі «Студією Квартал 95».

 

Як повідомили ТК у прес-службі студії, від розробки цих серіалів відмовились через те, що англійський політичний гумор не піддається адаптації і сам «серіал досить застарілий в плані драматургії».

 

«У цьому серіалі гумор направлений на англійську бюрократичну машину, яка складалася протягом багатьох віків. У наших українських реаліях постійно змінюється керівництво, і кожна людина, яка приходить до влади - приходить зі своєю командою. Саме тому адаптувати цей серіал в наші умови було б дуже важко. Простіше було б написати сценарій до нового серіалу, аніж адаптувати цей. Тому, на жаль, ми вирішили відмовитись від цього проекту», - йдеться у відповіді прес-служби.

 

Тетяна Войтенко, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17835
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду