У Львові планують соціальне житло для журналістів

10 Листопада 2010
12291
10 Листопада 2010
14:06

У Львові планують соціальне житло для журналістів

12291
У Львові планують соціальне житло для журналістів

Менеджмент Львівської обласної телерадіокомпанії звернувся до керівництва міста з ідеєю побудувати соціальне житло для журналістів, для отримання якого є дві вимоги: бути або дійсним членом спілки журналістів України, або працівником Львівської ОДТРК. Про це повідомляє портал ЗІК з посиланням на начальника відділу громадського партнерства Юрія Лукашевського.

 

За словами Юрія Лукашевського, таку ідею генеральний директор ОДТРК Ярослав Климович запозичив у московських колег.

 

«Замовнику містобудівного обґрунтування, тобто Львівській обласній державній телерадіокомпанії, було запропоновано кілька земельних ділянок на вибір. У результаті вибір зупинився на земельній ділянці, що знаходиться на вул. Панча, 12-18 в місті Львові. Наразі там пустир. Ділянка знаходиться в захаращеному стані і не використовується мешканцями прилеглих будинків як зона відпочинку. Первинно, за документами які подались, це має бути чотирьохсекційний дев'ятиповерховий будинок», - розповів Юрій Лукашевський.

 

За інформацією депутатського порталу, вже є підготовлені документи на сесію для виділення земельної ділянки і є документ про містобудівне обґрунтування. Був створений житлово-будівельний кооператив «Львівський журналіст», який займається погодженням усіх документів і, найімовірніше, буде замовником будівництва.

 

Громадські слухання з приводу цього питання, які відбулися у Львівській міській раді, відвідали більше тридцяти журналістів. Особливих зауважень під час громадських слухань не було.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12291
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Львівянин
4933 дн. тому
Ярослав Климович запозичив ідею у московських колег як прихопити для себе ще кілька квартир? Незрозуміло, чому ділянку мали виділити Спілці журналістів України, а потім ситуацію переграли і її надали Львівській ОДТРК. І ще, там взагалі-то не пустир, а діючий стадіон і мешканці навколишніх будинків не дадуть там нічого будувати - будуть пікети, протести, блокування і судові справи. Земельн ділянка спірна і сподіватися на будівництво там - марна справа...
satyr
4933 дн. тому
вимоги до журналістів просто потрясні
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду