СТБ планує розширювати кількість вакансій

8 Листопада 2010
13418
8 Листопада 2010
12:00

СТБ планує розширювати кількість вакансій

13418
СТБ планує розширювати кількість вакансій

Телеканал СТБ планує розширювати кількість вакансій. Про це під час конференції «Телебачення як бізнес» повідомила директор департаменту управління персоналом Марія Гудкова.

 

За її словами, на сьогодні на каналі відкрито 130 вакансій на місяць. Над пошуком персоналу працює шість рекрутерів. При цьому, на пошук одного спеціаліста канал у середньому витрачає 10 тисяч гривень.

 

Саме тому, за словами пані Гудкової, більш вигідним є навчання співробітників у «школах» каналу. Адже за цих умов СТБ витрачає в середньому 8 тисяч гривень. При цьому, зазначає Марія Гудкова, 60% випускників школи після навчання залишаються на каналі.

 

Нагадаємо, на телеканалі працюють школи сценаристів, телережисерів та продюсерів.

 

За її словами, щороку канал проводить дослідження задоволеності персоналу. У цьому році департамент провів дослідження «Солодке життя на СТБ».

 

За результатами дослідження канал зрозумів, що найважливіше для співробітників - це інтерес. «66% співробітників каналу наголосили, що працюють за інтерес, - сказала вона. - Але інтерес - це не статична складова, вона розвивається, може падати, може підвищуватись. І цей інтерес треба підживлювати. По-друге, людям важливо розуміти, що те, чим вони займаються, має майбутнє». Також відповідно до цього дослідження 74% співробітників хочуть, щоб їх канал розвивався якісно. «Це великий показник, який у тому числі говорить про лояльність персоналу до компанії», - зазначила вона.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13418
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
olav
4922 дн. тому
По-моему то, что для телевизионщика интерес важнее зарплаты - это очевидно.
razor
4923 дн. тому
http://dusia.telekritika.ua/ZHlobogorod/13454/allcomments
прваврв
4923 дн. тому
и ни слова про зарплату............только интерес :-)))))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду