Гостями «Шустер live» стануть Кернес з Аваковим, а «Великої політики» – Олександр Попов

5 Листопада 2010
12754
5 Листопада 2010
15:01

Гостями «Шустер live» стануть Кернес з Аваковим, а «Великої політики» – Олександр Попов

12754
Гостями «Шустер live» стануть Кернес з Аваковим, а «Великої політики» – Олександр Попов

5 листопада в ефірі програми «Шустер live» на каналі «Україна» обговорюватимуть тему «Вибір регіонів: як змінилася країна?». Як повідомляє прес-служба, участь у дискусії візьмуть Геннадій Кернес та Арсен Аваков (Харків), Едуард Гурвіц та Олексій Костусєв (Одеса), Юрій Соловей та Віктор Анушкевичус (Івано-Франківськ), лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок, заступник голови партії «Сильна Україна» Олександра Кужель, народні депутати Спиридон Кілінкаров (КПУ), Олег Зарубінський («Блок Литвина»).

 

Цього ж дня темами ток-шоу «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер» будуть «Дипломатична дуель», «За 5 хвилин голова», «Символічні жести». Зокрема міністр зовнішніх справ Костянтин Грищенко і колишній віце-прем'єр - «міжнародник» Григорій Немиря обговорюватимуть, чому імідж України в Європі погіршився і хто у цьому насамперед винен.

 

Також у студії програми з'ясовуватимуть, чи стане Олександр Попов очільником Києва, які зміни чекають на столицю найближчим часом, чи можливе повернення 7 листопада до переліку державних свят і чи потрібно взагалі змінювати червоні дні календаря.

 

Програма «Шустер live» виходить о 20:25, «Велика політика з Євгеном Кисельовим» - о 22:00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12754
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду