КНМП закликає авторів календаря з незручними запитаннями до Януковича не піддаватися тиску

1 Листопада 2010
12350
1 Листопада 2010
13:07

КНМП закликає авторів календаря з незручними запитаннями до Януковича не піддаватися тиску

12350
КНМП закликає авторів календаря з незручними запитаннями до Януковича не піддаватися тиску

Київська незалежна медіа-профспілка закликає студентів Інституту журналістки КНУ імені Тараса Шевченка, які випустили календар із незручними запитаннями до президента Віктора Януковича, не піддаватися тиску. Про це йдеться у повідомленні профспілки.

 

КНМП вважає виклик студентів до керівництва Інституту журналістики неадекватною реакцією на їхні дії.

 

Як уже писала «Дуся», студенти Інституту журналістики у відповідь на випуск журфаком МДУ календаря для Володимира Путіна, склали свій календар «12 запитань до президента», який презентували в інформаційному агентстві «Українські новини». У відповідь на такі дії їх викликали до керівництва вишу.

 

«Вони скористалися своїм конституційним правом на висловлення своїх поглядів і не порушили жодних законів, тому викликати їх до керівництва Інституту не було жодних підстав. Медіа-профспілка не сумнівається, що такий виклик не був ініціативою Інституту журналістки, наказ про це був спущений згори», - йдеться у повідомленні профспілки.

           

КНМП висловлює підтримку молодим журналістам і обіцяє надати юридичну допомогу у випадку посилення репресій.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12350
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду