До Кисельова прийде Азаров, а до Шустера − політики, кінематографісти і Затулін

29 Жовтня 2010
12175
29 Жовтня 2010
13:38

До Кисельова прийде Азаров, а до Шустера − політики, кінематографісти і Затулін

12175
До Кисельова прийде Азаров, а до Шустера − політики, кінематографісти і Затулін

29 жовтня головними темами «Шустер live» на ТРК «Україна» будуть вибори і фестиваль «Кіношок»: «Вибори: Чи почують твій голос?», «Кіношок: Чи є життя після Радянського Союзу?».

 

Для участі у ток-шоу запрошені: представники Партії регіонів, БЮТ, «Нашої України», КПУ, Блоку Литвина, «Єдиного центру», «Фронту змін», «Сильної України», ВО «Свобода», партії «Удар», зокрема Олександр Турчинов, Адам Мартинюк, Ірина Геращенко, Інна Богословська, Ольга Герасим'юк, Олег Зарубінський, Тарас Стецьків, Леонід Грач, Олександр Єфремов, Арсеній Яценюк, Юрій Мірошниченко, Василь Горбаль, Геннадій Кернес, Віра Ульянченко, Юрій Павленко, Віталій Кличко, Арсен Аваков, Вікторія Шилова, Ігор Попов, Вадим Карасьов, Олег Тягнибок, Андрій Іллєнко, Кость Бондаренко.

 

Крім них, участь у ток-шоу візьмуть кінопродюсер Олег Кохан, кінорежисер Сергей Лозниця, генеральний директор фестивалю «Молодість» Андрій Халпахчі, голова опікунської ради кінофестивалю «Молодість» Сергій Бондарчук, журналіст Олесь Бузина, головний редактор телеканалу ТВі Віталій Портников.

 

Також гостем програми стане депутат державної думи РФ Костянтин Затулін.

 

Тим часом у студії «Великої політики з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер» чекають на прем'єр-міністра України Миколу Азарова.

 

У цьому ток-шоу сьогодні обговорюватимуть газове питання, стосунки України з Росією та наслідки місцевих виборів: «Чому Миколі Азарову знову не вдалося вмовити Володимира Путіна переглянути формулу ціни на газ? Як можуть змінитися зносини двох країн найближчим часом? Якою буде Україна після місцевих виборів?».

 

Нагадаємо, «Шустер live» виходить о 20.25, а «Велика політика» - о 22.00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12175
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду