Програма «Хочу в армію» на НТКУ виходитиме двічі на місяць

29 Жовтня 2010
18251
29 Жовтня 2010
12:47

Програма «Хочу в армію» на НТКУ виходитиме двічі на місяць

18251
Програма «Хочу в армію» на НТКУ виходитиме двічі на місяць

Програма «Хочу в армію» на Першому національному скоротить кількість випусків і виходитиме двічі на місяць. Про це ТК повідомив генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

 

«Наразі програма адаптується, ми її покращуємо. І вона виходитиме два рази на місяць по неділях», - прокоментував генеральний директор.

 

Скорочення випусків проекту Єгор Бенкендорф пов'язує з нестачею матеріалів: «Щоб робити програму цікавою, не вистачає сюжетів, матеріалів... Зараз ми її перероблюємо».

 

Орієнтовано проект «Хочу в армію» відновить свій вихід через три тижні.

 

Зазначимо, що програма транслювалася в неділю о 14:00, востаннє вона вийшла 27 вересня о 13:00.

 

Нагадаємо, «Хочу в армію» - це новий проект Першого національного, який стартував 29 серпня 2010 року. Ведучою програми є Катерина Токарєва. Як писала ТК, попередньо вести проект повинна була Наталія Розинська.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18251
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Хирург
4935 дн. тому
Пусть выходит-а то воякам в госпитале смотреть вообще нечего на из любимые темы.
Причальный Капитан
4935 дн. тому
Если эта программа будет выходить,то возможно она поможет в выборе свое професси молодым ребятам.При Союзе была программа "Служу Советскому Союзу".В Украине нет ни одной патриотично-воспитательной программы.Не было до сегодняшнего заявления.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду