На «Ері» вийде спецпроект «Вертикаль влади. Вибори» (УТОЧНЕНО)

27 Жовтня 2010
10916
27 Жовтня 2010
16:14

На «Ері» вийде спецпроект «Вертикаль влади. Вибори» (УТОЧНЕНО)

10916
На «Ері» вийде спецпроект «Вертикаль влади. Вибори» (УТОЧНЕНО)

Канал «Ера» 31 жовтня представить спеціальний проект «Вертикаль влади. Вибори». Про це повідомила прес-служба телеканалу.

 

За інформацією «Ери», гостями студії стануть політики, експерти, громадські діячі. Разом з ведучими вони говоритимуть про те, як зміниться конфігурація місцевої влади, які реформи варто очікувати на місцях, які першочергові завдання треба вирішити. За задумом проекту, акцент передбачається зробити на прогнозах: «що буде далі, що зміниться для людей». У програмі планується представити «як позицію влади, так і коментарі опозиції».


 

Спецпроект розпочнеться о 23.00 і триватиме півтори години. Ведучі - Ольга Ксьонз та Світлана Орловська.


 

«Ми не будемо оцінювати оперативні результати, представимо їх тільки як інформаційні вкраплення, а більше говоритимемо про "життя після виборів". Усі канали здебільшого зосередяться на тому, що відбувалося у день виборів, а ми спробуємо спрогнозувати майбутнє»,  - прокоментувала шеф-редактор проекту Наталя Хмельницька.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10916
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
EURONEWS
4937 дн. тому
ГОЛОВНІШИМ З МИСТЕЦТВ ДЛЯ ТРК "ЕРА" - Є ЦИРК ! НАВІЩО ПАРИТИСЬ, ВСЕ ОДНО НІХТО З НОРМАЛЬНИХ ЛЮДЕЙ "ЦІ ШЕДЕВРИ" НЕ ДИВИТЬСЯ. А НАВІЩО ТК ЗАПУСТИЛА ПРЕС-СЛУЖБУ ? НОВЕ КЕРІВНИЦТВО НЕ ЗНАЄ, ЯК ГРОШІ КРАСТИ... ЗВЕРНІТЬСЯ ЗА ПОРАДОЮ ДО СТАРОГО...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду