«Вертикаль влади» на ТРК «Ера» вестиме Світлана Орловська

25 Жовтня 2010
13954
25 Жовтня 2010
17:36

«Вертикаль влади» на ТРК «Ера» вестиме Світлана Орловська

13954
«Вертикаль влади» на ТРК «Ера» вестиме Світлана Орловська

Програму «Вертикаль влади» на ТРК «Ера» вестиме Світлана Орловська. Про це повідомила прес-служба «Ери».

 

Світлана Орловська вестиме програму по черзі з Ольгою Ксьонз, яка є обличчям проекту з дня її запуску 6 вересня 2010 року.

 

Перший випуск зі Світланою Орловською вийде в ефір 25 жовтня, у вечірньому ефірі одразу після «Підсумків».

 

Нагадаємо, «Вертикаль влади» - це соціально-політичний проект, який має на меті «інформувати аудиторію про актуальні події політичного, економічного та соціального життя країни, а й разом з гостями студії - експертами, політиками, підприємцями, керівниками та представниками громадськості - шукати механізми вирішення проблем».

 

Програма виходить по буднях, о 23.15 (повтор - 06.20).

 

Нагадаємо, що Світлана Орловська також є ведучою громадсько-політичних програм «Радіо Ера». У минулому сезоні на Першому каналі разом з Юрієм Макаровим вона вела політичне ток-шоу «Золота булава», а також разом з Марією Орловою - спецпроект «Чесний вимір».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13954
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду