ТВі запустить телемарафон до місцевих виборів

25 Жовтня 2010
12996
25 Жовтня 2010
15:37

ТВі запустить телемарафон до місцевих виборів

12996
ТВі запустить телемарафон до місцевих виборів

31 жовтня на ТВі розпочнеться всеукраїнський телемарафон «Вибір 2010: тест на самоврядування». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Телемарафон стартує о 19.00 і триватиме п'ять годин до 01:00 1 листопада. Вестимуть його Віталій Портніков та Роман Скрипін.

 

Під час марафону  вийдуть прямі включення із Сімферополя, Львова, Донецька, Харкова, Дніпропетровська, Луганська та Києва.

 

З 19:00 по 20:00 у студії каналу події у день голосування обговорюватимуть українські політики та експерти. Зокрема,  до участі у телемарафоні запрошені представники Партії регіонів, «Батьківщини», ВО «Свобода», «Фронту Змін», «Сильної України», КПУ. Після 20:00 канал подаватиме результати екзит-полів соціологічних агенцій та політичних партій.

 

Кореспонденти каналу виходитимуть у прямий ефір із виборчих штабів та ЦВК.

 

Заступник директора з виробництва телеканалу ТВі Наталя Катеринчук переконана, що «журналісти, телевізійники разом з країною сьогодні проходять своєрідний тест». «Бо те, що буде після виборів 2010, залежить і від того, як ми про це будемо розповідати. Об'єктивно і неупереджено чи за підказками зацікавлених сторін або меркантильних міркувань. Сподіваюся, що свій тест ТВі складе достойно», - прокоментувала вона.

 

Нагадаємо, що про проведення тижневого телемарафону до місцевих виборів оголосив 5 канал.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12996
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Виборець
4938 дн. тому
"Після 20:00 канал подаватиме результати екзит-полів соціологічних агенцій та політичних партій." Як це? Виборці дільниці закриються в 22, а екзит-поли швидше?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду