Мін’юст зареєстрував інформагенцію ЦК, журнали «21 плюс», «БлоггерКом» та інші видання

25 Жовтня 2010
15290
25 Жовтня 2010
11:18

Мін’юст зареєстрував інформагенцію ЦК, журнали «21 плюс», «БлоггерКом» та інші видання

15290
Мін’юст зареєстрував інформагенцію ЦК, журнали «21 плюс», «БлоггерКом» та інші видання

Міністерство юстиції зареєструвало одне інформаційне агентство, 13 журналів, чотири газети, три збірники, один бюлетень і один дайджест.

 

6 жовтня наказом № 2405/5 Мін'юст зареєстрував інформаційне агентство ЦК, а 7 жовтня наказом № 2441/5 зареєстрований журнал «21 плюс».

 

8 жовтня наказом № 2461/5 зареєстровані журнали «Університетські наукові записки. Часопис Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького», «Фінансові шахрайства», «Символдрама», газета «Гараж» (Garage), збірник «Проблеми підготовки сучасного вчителя» і бюлетень «Вісник Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі».

 

А наказом № 2463/5 зареєстровані журнали «Політична освіта в Україні», «Людина - Успіху» («Человек - Успеха»), «Комерційна пропозиція» («Коммерческое предложение», Offer), «БлоггерКом» і газети «Народный лекарь», «Оздоровление - практические советы» і «Село і закон».

 

14 жовтня наказом № 2511/5 зареєстровані журнали «Криміналіст першодрукований» («Криминалист первопечатный», A first printed criminalist, Frühdruck kriminalist, Le criminaliste premier imprimeur), «Кабін Україна» («Кабин Украина») і дайджест Eurolab.ua.

 

Перереєстровані журнали «Вокруг света с Гарфилдом», «Захист інформації» і газета «Вся нерухомість Криму та ціни» («Вся недвижимость Крыма и цены»).

 

Наказом № 2527/5 зареєстровані журнали Saveurs (з франц.: - «Смак»), «Електрифікація транспорту» й «Електромагнітна сумісність та безпека на залізничному транспорті» та збірники «Музична україністика: сучасний вимір» і «Збірник наукових праць Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В.Лазаряна "Транспортні системи та технології перевезень"».

 

Перереєстрована газета «Біржовий тиждень» («Биржевая неделя»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15290
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду