У «Велику політику» прийде лікар Комаровський, а до Шустера – депутати і дизайнери (ДОПОВНЕНО)

22 Жовтня 2010
15440
22 Жовтня 2010
12:15

У «Велику політику» прийде лікар Комаровський, а до Шустера – депутати і дизайнери (ДОПОВНЕНО)

15440
У «Велику політику» прийде лікар Комаровський, а до Шустера – депутати і дизайнери (ДОПОВНЕНО)

Гостем програми «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер» 22 жовтня о 22:00 стане лікар Євген Комаровський, ведучий програми «Школа лікаря Комаровського» на «Інтері».

 

У студії Євгена Кисельова сьогодні обговорюватимуть три теми:

1. Формальні турботи. Чи здатні політики захистити населення у випадку епідемії? Можливо варто нарешті зайнятися реформою медицини?

 

2. Подвійний удар. Услід за міжнародними аудиторами своє розслідування діяльності попереднього уряду почало КРУ. Чи не перебільшують ревізори масштаби фінансових зловживань? І які наслідки матимуть результати їхньої діяльності для колишніх чиновників?

 

3. Життя видатних людей. У Росії з'явилася наукова біографія Юлії Тимошенко. Чому саме про неї написано найбільше творів? І яким бачить політичне майбутнє Тимошенко автор цієї книги?

 

У цей день, 22 жовтня, у програмі «Шустер live» на ТРК «Україна» о 20:30 теж обговорюватимуть звинувачення КРУ, а також іще три теми: рейтинг бідності, подорожчання продуктів і проблему легкої промисловості.

 

Гостями студії Савіка Шустера стануть В'ячеслав Кириленко (лідер партії «За Україну!»), Арсеній Яценюк (лідер партії «Фронт змін»), Віктор Костюшко (заступник голови КРУ), Інна Богословська (народний депутат, фракція Партія регіонів), Людмила Супрун (лідер НДП), Ксенія Ляпіна (народний депутат, НУНС), Володимир Олійник (народний депутат, Партія регіонів), Євген Царьков (народний депутат, КПУ), Павло Жебрівський (народний депутат, НУНС), Михайло Бродський (голова Держкомпідприємництва), Ірина Данилевська (Український тиждень моди), Олександр Соколовський (президент Всеукраїнського об'єднання обласних організацій роботодавців легкої промисловості), Сергій Сьомка (заступник голови Державної митної служби),  Валентина Ізовіт (голова правління Української асоціації підприємств легкої промисловості «Укрлегпром»), дизайнер Ірина Каравай та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15440
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду