Савік Шустер збільшив трафік «МТС Коннект 3G» на 30%

19 Жовтня 2010
12999
19 Жовтня 2010
16:23

Савік Шустер збільшив трафік «МТС Коннект 3G» на 30%

12999
Савік Шустер збільшив трафік «МТС Коннект 3G» на 30%

Абоненти послуги «МТС Коннект 3G» мобільного оператора «МТС Україна» протягом серпня-вересня 2010 року згенерували на 30% більше трафіку, ніж рік тому. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

МТС пов'язує зростання трафіку із запуском тарифу «Безлімітний без контракту» та тому факту, що в рекламному ролику компанії знявся телеведучий Савік Шустер. Нагадаємо, ролик з умовною назвою «Олень» з'явився в ефірі українських телеканалів наприкінці літа.

 

«Ринок передачі даних зараз активно розвивається. Інтернет все більше інтегрується не лише в роботу, але і в особисте життя українців. Проаналізувавши поточну ситуацію, ми побачили, що є потенціал для просування послуги «МТС Коннект 3G» серед абонентів передплати. Тариф «Безлімітний без контракту» якраз і був націлений на посилення користування послугою. Всього лише через два місяці після запуску тарифу ми вже можемо судити про успішність пропозиції. Не останню роль у цьому зіграв і резонансний рекламний ролик за участю Савіка Шустера», - цитує прес-служба Василя Лацанича, директора з маркетингу «МТС Україна».

 

Кількість абонентів нової послуги не розголошується.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12999
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вася, Вася...
4998 дн. тому
Вася, не звізди! Якби не Шустер, зріст був би ще більший!
интересно
4998 дн. тому
А к Савику Женевская конвенция не относится?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду