Вальдемар Дзікі все-таки піде з каналу «Україна», але очолить однойменну групу?

15 Жовтня 2010
14636
15 Жовтня 2010
17:06

Вальдемар Дзікі все-таки піде з каналу «Україна», але очолить однойменну групу?

14636
Вальдемар Дзікі все-таки піде з каналу «Україна», але очолить однойменну групу?

Генеральний директор ТРК «Україна» Вальдемар Дзікі залишає телеканал. Такий висновок випливає з його бесіди з кореспондентом «Детектор медіа». У відповідь на питання про те, хто очолить ТРК «Новини», пан Дзікі порадив звертатись «до нового керівництва» і зазначив, що наразі передає справи: «Я зараз практично в процесі здачі роботи».

 

Джерело на каналі неофіційно розповіло ТК, що пан Дзікі, дійсно, залишає посаду генерального директора ТРК «Україна». Причина, за його словами, - деякі розбіжності з наглядовою радою каналу. Проте, за інформацією джерела, Вальдемар Дзікі, імовірно, очолить новостворену групу «Україна». Принаймні, йому це запропонували. Офіційно про кадрові перестановки нібито має бути оголошено наступного тижня. Спершу обов'язки генерального директора виконуватиме один з наявних співробітників каналу, одночасно розпочнеться пошук кандидатури на постійну роботу на цій посаді.

 

У прес-службі СКМ ТК зазначили,  що «поки,  на жаль, нічого не можуть додати» до коментаря директора з розвитку  медійного бізнесу Катерини Лапшиної, який вона надала 11 жовтня  газеті «Дело». Нагадаємо, на запитання щодо подальших перспектив Вальдемара Дзікі вона відповіла: «Вальдемар, конечно же, продолжает работать до окончания контракта. И сейчас мы рассматриваем конфигурацию будущего сотрудничества. Я думаю, что уже в ближайшее время сможем озвучить детали».

 

Як повідомляла ТК, компанія СКМ, що належить народному депутату Рінату Ахметову, створила медіагрупу на базі телеканалу «Україна». Юридична особа групи - ТОВ «Медіа група Україна». Наразі до її складу входять телеканали «Україна», «Донбас» та «Футбол», сейлз-хаус «Медіапартнерство» та інтернет-компанія Digital Ventures. У подальшому нові телевізійні канали та інтернет-проекти запускатимуться у рамках групи. Це буде, зокрема, продакшен-хаус, спортивний канал «Футбол +», кіноканал, канал «Новини».

 

Фото Яни Новосьолової 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14636
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Otar Dovzhenko
4937 дн. тому
Якщо це правда, тоді це свідчення декоративності як посади, так і всієї групи. Новий керівник групи, яка складається з великого каналу, кількох маленьких і кількох непомітних сайтів, мусив би не передавати справи з управління головним каналом, а навпаки - нарощувати повноваження. А так - це приблизно те саме, що призначити капітана флагманського корабля адміралом ескадри з подальшим засланням на берег :)
екс инсайдер
4937 дн. тому
откуда такие сведения ? Андрша Данилевич скучает ? не верю что Анна Владимировна после руководства первой кнопкой согласится на нишевый новостийный канал......... Безлюдная будет приходить командой, которая аккурат разбежалась. Время покажет....
инсайдер
4938 дн. тому
Миргородская будет И.О. Говорят, Безлюдная ходит и всем рассказывает, что приглашена руководить ТРК "Украина".
городничий
4938 дн. тому
О как... Это что ж получается, вся власть Миргородской?... В рот мне ноги!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду