Ганну Герман госпіталізували через проблеми з серцем (ОНОВЛЕНО)

15 Жовтня 2010
4873
15 Жовтня 2010
10:38

Ганну Герман госпіталізували через проблеми з серцем (ОНОВЛЕНО)

4873
Ганну Герман госпіталізували через проблеми з серцем (ОНОВЛЕНО)

Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман госпіталізована до клініки Державного управляння справами «Феофанії» з діагнозом інфаркт. Цю інформацію ТК підтвердив чоловік пані Ганни, Сергій Герман.

 

За його словами, у неї було погано з серцем. «Але зараз уже все гаразд. Її стан стабільний», - сказав він.

 

Як повідомило з посиланням на власні джерела у «Феофанії» інтернет-видання «Українська правда», Ганні Герман стало зле в ніч з 13 на 14 жовтня. Вона перенесла стентування - кардіохірургічну операцію без розтину грудної клітини. За словами лікарів, реабілітаційний період займе близько місяця.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4873
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
k
4961 дн. тому
А вот нєхрєн журналістов в Мєжигорьє нє пущщать
Праведнице пожелания
4962 дн. тому
Дорогая вы наша Анна Николаевна! Процветания вам и долгих лет загробной жизни!!!
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4962 дн. тому
Це було для Герман чергове (чи не останнє?) попередження (Знак Долі), якого вона, як і всі попередні, звісно не зрозуміє. Що ж, ніхто їй не винен.
Куратор
4962 дн. тому
Очень жалко.Хороший уважаемый лично мной и моей семьей человек.Желаем всем скорейшего выздоровления.
ANDREJ)
4962 дн. тому
Цитую слова своєї мами, коли повідомив їй що сталося з пані Герман: "Бог їм буде давати по голові, бо не можна робити так як вони роблять".
Морозова
4962 дн. тому
Дуже шкода, що це трапилося біля Феофаниї, а не десь в лісі Харківської області... В амбулаторії яких так і невезли ліки. А загалом чудово - зважаючи на кількість конаючих від серцево-судинних захворювань українців, дізнатися, що в Україні є лікарі, які можуть їх врятувати. Тільки треба бути в апараті президента або депутатом. І уся безкоштовна медицина до твоїх послуг.
Леонид
4962 дн. тому
Очень жаль... Желаю скорейшего выздоровления!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду