Star Media купив формати The IT Crowd та One Mass Dance

14 Жовтня 2010
9315
14 Жовтня 2010
17:12

Star Media купив формати The IT Crowd та One Mass Dance

9315
Star Media купив формати The IT Crowd та One Mass Dance

Продакшн Star Media купив формати The IT Crowd компанії Fremantle Media та One Mass Dance компанії Warner Browsers. Про це ТК повідомив голова правління групи компаній Star Media Влад Ряшин.

 

За інформацією прес-служби продакшна, The IT Crowd - це британський телесеріал-комедія положень, знятий за сценарієм Грехема Лайнхена і співпродюсований Ешем Аталлой. У перекладі російської студії Lostfilm серіал відомий, як «Компьютерщики».

 

Дія The IT Crowd відбувається в офісах «Рейнхолм Індастриз» - вигаданій британській корпорації, що розташована в центрі Лондона. Сюжет розвивається навколо витівок команди підтримки інформаційних технологій, яка складається з трьох чоловік - Мосса, Ройя та Джена.

 

Формат One Mass Dance - розважальне шоу з елементами «соціальності». У центрі кожної програми - двоє учасників з різних міст, які небайдужі до долі свого населеного пункту. Кожен з них думає про добробут співгромадян: хтось мріє побудувати дитячий будинок або притулок для тварин, хтось - створити організацію допомоги пенсіонерам чи реалізувати будь-який інший задум соціальної направленості. На реалізацію цієї ідеї їм потрібна енна сума грошей, яку творці шоу допоможуть заробити за однієї умови - вони повинні представити на суд членів журі найбільш синхронний і найбільш численний за кількістю учасників танець на одній із центральних площ своїх міст.

 

На все в них є лише один тиждень, за який вони повинні зібрати учасників танцю, підготувати разом з хореографом за 48 годин одну постановку, представити її в одному з громадських місць, таким чином додатково популяризуючи акцію, та зібрати ще більше учасників, підготувати фінальну постановку (знову-таки за 48 годин) і показати журі на головній площі міста. Той, хто справиться зі своїм завданням найкраще, - отримує грошовий приз для реалізації свого проекту.

 

За словами голови правління Star Media, ліцензія продакшна на цей формат поширюється на всю територію СНД, окрім України. Як повідомляв Влад Ряшин раніше в інтерв'ю ТК, в Україні формат One Mass Dance купив канал «Інтер».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9315
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду