Реаліті-шоу «Від пацанки до панянки» на «1+1» стартувало з часткою 19,59%

14 Жовтня 2010
24374
14 Жовтня 2010
16:50

Реаліті-шоу «Від пацанки до панянки» на «1+1» стартувало з часткою 19,59%

24374
Реаліті-шоу «Від пацанки до панянки» на «1+1» стартувало з часткою 19,59%

13 жовтня прем'єра реаліті-шоу «Від пацанки до панянки» на «1+1» мала рейтинг 7,02%, частку 19,59%, аудиторія 18-54, панель «Вся Україна» (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine).

 

У великих містах з населенням понад 50 тисяч показники проекту нижчі - рейтинг 5,6%, частка 16,33%.

 

Нагадаємо, у програмі беруть участь десятеро дівчат, які змагаються за головний приз - можливість здобути освіту у Великобританії або грошову премію. Для досягнення мети «пацанки» мають стати справжніми леді, опанувавши мистецтво хореографії, риторики тощо. Для цього вони проведуть дев'ять тижнів у «школі вишуканих манер». Щотижня одна з учениць, яка, на думку викладачів, не має бажання перетворюватись на леді, вибуває із шоу. Проект виробляється за ліцензією британського шоу Ladette to Lady.

 

Програма вийшла у слоті 20.05 - 21.20. Нині у цьому слоті на «1+1» по понеділках транслюється реаліті-шоу «Зірка плюс зірка», а по вівторках - «Міняю жінку-2».

 

За аудиторією 18-54, панеллю «Вся Україна» середній рейтинг «Зірка плюс зірка» становить 6,43%, частка - 16,58%.

 

За аналогічною аудиторією та панеллю шоу «Міняю жінку-2» має середній рейтинг 7,38%, частку - 19,89%.

 

Середня частка слоту «20.05 - 21.20» за минулий тиждень становить 13,91%(аудиторія 18-54, панель «Вся Україна»). Таким чином, проект «Від пацанки до панянки» підвищив частку слоту. При цьому середні показники каналу за минулий тиждень становлять: рейтинг 1,63% та частка 11,64% (аудиторія 18-54, панель «Вся Україна»).

 

Дані щодо рейтингів телеканалів та телепрограм надано компанією Gfk Ukraine.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24374
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
dompashkova
4935 дн. тому
Если Вы хотите ощутить себя участником программы и почувствовать себя настоящей леди, одна из ведущих Татьяна Демченко (сертифицированный преподаватель имиджелогии и ведущий имидж-консультант, имиджмейкер и бизнес-тренер) проводит тренинг Хитрости имиджа и стиля Мастерская «Преображение» в тренинговом центре «Дом Пашкова» подробнее www.hws.com.ua или www.dompashkova.ua
mmm
4945 дн. тому
Удаляйте - не удаляйте комментарий, но снова выскажусь: эта программа - самая ЖЛОБНЯЧАЯ на ТВ, Символ Украины: такой же рагульской, пыхатой и недалекой. вОТ ОНИ, ВОСПЕТЫЕ УКРАИНКИ: навоз.
Правдоруб
4947 дн. тому
2 Хватит врать. Все очень просто! Они раз в сутки покажут что-то более-менее рейтинговое, а все остальное время крутят старые серии "Интернов". :-))))))))))))))))
Хватит врать
4947 дн. тому
Если всё так хорошо, то почему плюсы на четвертом - пятом месте застряли?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду