Нацрада створила Колегію експертів, але склад ще не визначила

14 Жовтня 2010
15391
14 Жовтня 2010
11:25

Нацрада створила Колегію експертів, але склад ще не визначила

15391
Нацрада створила Колегію експертів, але склад ще не визначила

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 13 жовтня ухвалила рішення створити Колегію експертів - постійно діючий дорадчий орган для надання експертної допомоги і консультацій у підготовці рішень Нацради.

 

Як повідомила на брифінгу член Нацради Ірина Опілат, до Колегії експертів будуть запрошені фахівці, які вже працювали в Національній раді, або знані авторитети у своїй галузі: кінорежисери, правники, журналісти, письменники. Наприклад, екс-член Нацради В'ячеслав Кудінов, кінорежисер Микола Мащенко, головний редактор газети «День» Лариса Івшина.

 

Члени Національної ради ще не визначилися зі складом Колегії експертів. Вони звернуться до кожного з кандидатів із листами-запрошеннями взяти участь у діяльності цього дорадчого органу. Коли буде підтверджена згода на входження, Національна рада оголосить склад Колегії експертів.

 

Раніше ТК повідомляла, що Нацрада має намір створити таку колегію.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15391
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду