На порталі «Детектор медіа» стартує новий проект Broadcast.detector.media

8 Жовтня 2010
7159
8 Жовтня 2010
12:33

На порталі «Детектор медіа» стартує новий проект Broadcast.detector.media

7159
На порталі «Детектор медіа» стартує новий проект Broadcast.detector.media

«Броадкаст Детектор медіа» - інтернет-журнал, присвячений висвітленню технічних та технологічних аспектів телевізійного виробництва та мовлення, цифрового кінематографа та відеоінформаційних систем.

 

 «Броадкаст Детектор медіа» - єдина платформа для діалогу та обміну інформацією між українськими та міжнародними експертами галузі. Тут ви знайдете тематичні огляди, статті, новини, інтерв'ю, а також звіти про найбільшi міжнароднi та вітчизнянi виставки.

 

Також у наші цілі входить пропонувати на сторінках журналу практичний матеріал від досвідчених фахівців про технології зйомки і обробки відео та звуку.


 

Запрошуємо до партнерства комерційні компанії, спеціалізовані ЗМІ, організаторів тематичних семінарів, виставок та майстер-класів.

 

З пропозиціями і за додатковою інформацією звертайтесь за телефоном +38-098-446-61-95 або за адресою zelin.tk@gmail.com.

 

Дайджест:

 

Дмитрий Таран, о том как в Украине можно снимать национальное кино

 

 

19 августа 2010 года вышел на экраны страны фильм «Нормальных Мужиков Не Бывает», производства украинской студии "Ялта Таран Продакшн". 

 

Дмитрий, из сообщений в Интернете известно, что это первый крымский комедийный боевик, в котором снялись только граждане Украины. Но информации о фильме очень мало. Расскажите об этом проекте поподробнее. Каков бюджет этого фильма, как он снимался и получилось ли на выходе то, что вы планировали? Читати далі

 

 

 

 

 

Постпродакшн рекламного ролика 3D телевизоров Sony Bravia

 

 

 

В связи с началом 3D бума, многие производители бытовой электроники запустили маркетинговые кампании с целью привлечь интерес потребителей к новому направлению. Одной из первых стала компания Sony, снявшая рекламный ролик в поддержку новой линейки телевизоров 3D Bravia.

 

В основе кампании лежит 60-секундный ролик, главным героем, которого является бразильский футболист Кака. Ролик сделан в трех вариантах:  3D версия для кинотеатров (прошел в кинотеатрах вместе такими летними 3D блокбастерами, как "История игрушек 3"), для новых 3D телеканалов и 2D версия с целью показа на обычных телеканалах для потребителей, которые еще не обзавелсь 3D очками. Читати далі

 

 

 

 

Простые истины Chroma Key

 

 

 

В начале съемка на рире (с использованием зеленого или синего фонов) может показаться крайне сложной. Однако, при правильном подходе и следовании этим простым рекомендациям, вы сможете создать композиционные эффекты, способные конкурировать с профессиональными работами.

 

Первый шаг Chroma Key процесса - это выбор подходящего экрана. Теоретически, он может быть любым, не обязательно зелёным или синим. Но существуют веские  причины, почему зеленый и синий - стандартные цвета в этой отрасли. В начале развития композитинга использовались только синие экраны, потому что в то время этот приём использовался только на киноплёнке. Благодаря тому, что плёнка передает цвета с помощью красного, синего и зеленого, был изобретен процесс, который мог отделять изображение, расположенное на синем экране. Позднее, с появлением цифрового видео, было открыто, что оно лучше реагирует на зеленые экраны. Вот уже многие годы, как зеленый и синий экраны используются в отрасли. Прогресс в технологии намного усовершенствовал процесс их создания полностью взаимозаменяемыми для плёнки  или видео. Ещё одно реальное преимущество работы с зеленым или синим экраном, это то, что вы можете избежать использования одного из этих цветов, и, как правило, эти цвета не будут частью вашего объекта. Это решающий фактор в выборе цвета экрана. Если ваш персонаж носит тёмно-синие джинсы, то используйте зелёный экран. Читати далі

 

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7159
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій Мазур, Дніпропетровськ.
4981 дн. тому
А ти що доктор, щоб ставити комусь діагноз? Ти з самого початку назвав мене "больным чловеком" лише через те, що я опікуюся захистом української мови. Так це, по-твоєму, не хамство? Хамство, великодержавне російське хамсвто.Чи ти коли сам хамиш, то цього не помічаєш? Це теж дуже нездорова ознака. А потім ще й правилам спілкування навчає Ти диви яке "культурне"...
Знающий - Мазуру
4982 дн. тому
Я же говорил, Вот и подтвердилось... Лишь нездоровый человек в солидном возрасте или невоспитанный юноша в молодом, позволяет себе "тыкать" незнакомцам. Жаль, но это диагноз, под названием "хамство" или "комплекс Наполеона". А "захист мови" - это Ваше личное хобби, господин Мазур. У меня, например, хобби - Ваше творчество в постах "Телекритики". Как практикующему психотерапевту - Вы мне очень даже интересны. Дерзайте, пациент и дальше! Кстати, приятно, что Вы понимаете всё написанное здесь без перевода на вымирающий язык:) Кстати, заметьте, такое определение любимому мелодичному мною украинскому языку, дали именно Вы. Ах, батенька, какой Вы паникёр и вредитель. А жаль:(
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4984 дн. тому
Знающему. Безумовно, для таки як ти, "здорових", кожна людина, кожен українець, яки турбується за функціонування української мови в державі - безнадійно хворий. А ти впевнений, що сам здоровий?
Знающий - Мазуру
4984 дн. тому
Мазур- больной человек, не трогайте его...
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4985 дн. тому
Тарану. Якщо для вас питання функціонування і захисту української мови як в цілому так і зокрема в українському сегменті Інтернету - "понты гонять" - то хто-хто, а я точно не ваш глядач.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ.
4985 дн. тому
Тарану. Я теж зі східної України, але не бачу в цьому жодних пояснень чи виправдань для того, щоб я не володів українською, не розмовляв нею, а тим більше - не писав, чи не читав. Що мені робити, коли хочу розмовляти і читати українською? Ніхто ж вас не примушує розмовляти українською, але ви ж здатні прочитати текст державною мовою, правда? А в новому проекті Телекритики все стовідсотково російською мовою? Чому так? Це явне неподобство, яке потребує виправлення.
Таран
4985 дн. тому
Я восточный украинец и мне привычнее говорить по-русски. Главное не врать, ведь правда? Я могу говорить и по-украински, но это будет вымученно и неисренне. А мы тут не понты гоняем а делимся наболевшим.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ.
4985 дн. тому
Агов, редакціє! Що за дискримінація української мови в новому проекті? Там абсолютно все російською! Чому так? Що трапилося? Чому українська мова опинилася під табу? Хто так розпорядився? Чому вона витіснена з проекту? Що за "валуївщина" на сторінках Телекритики?
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4985 дн. тому
Новий проект Телекритики розрахований на росіян? Ці теми не підлягають висвітленню на українській? Чому всі три анонсовані матеріали надруковані російською мовою? "Закон про заборону української мови" КПУ-ПР-БЛ ще не прийнятий Верховної Радою, а Телекритикою вже радо виконується?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду