Інтернет-агентство Віталія Гордуза називатиметься Netwalker

7 Жовтня 2010
14906
7 Жовтня 2010
16:51

Інтернет-агентство Віталія Гордуза називатиметься Netwalker

14906
Інтернет-агентство Віталія Гордуза називатиметься Netwalker

Колишній керівник департаменту new media Українського медіахолдингу Віталій Гордуз відкрив власне інтернет-агентство під назвою Netwalker.

 

Як повідомив пан Гордуз «Детектор медіа», партнером у цьому бізнесі виступає рекламний холдинг B4B. Це локальний холдинг, до якого входять креативне рекламне агентство Advertising Avenue, медійне агентство B4B, BTL-агентство Full Service. Є великим баєром у пресі та в зовнішній рекламі. Станом на кінець 2009 року, за інформацією Всеукраїнської рекламної коаліції, серед клієнтів медійного агентства були ASUS, MEXX, Nike, Nikon, Zarina, «Атлант М», ВТБ Банк, «Екомаркет» тощо.

 

За словами Гордуза, передбачається, що нове агентство працюватиме як з поточними клієнтами холдингу, так і шукатиме власних. Структура власності не розкривається, але пан Гордуз зазначає, що він буде в ньому керівним партнером.

 

Спершу в агентстві працюватиме 4-5 співробітників, у подальшому, залежно від кількості клієнтів, можливе розширення штату.

 

На зауваження про те, що все більша кількість великих мережевих холдингів створює власні digital-департаменти, відкриває та купує digital-агентства (внаслідок чого локальним компаніям стає складніше конкурувати), Віталій Гордуз відповів так: «Коли я йшов до УМХ, то також мало хто знав, що це таке. Вовків боятися - до лісу не ходити. Якби я не вірив у цю справу, я б її не розпочинав».  

 

Як повідомляла «Детектор медіа», на початку жовтня Віталій Гордуз залишив УМХ заради власного інтернет-агентства.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14906
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду