Заповнюваність рекламних пауз на телебаченні впала до 82%

6 Жовтня 2010
6241
6 Жовтня 2010
19:46

Заповнюваність рекламних пауз на телебаченні впала до 82%

6241
Заповнюваність рекламних пауз на телебаченні впала до 82%

На 40-му тижні року (27 вересня - 3 жовтня) середня заповнюваність рекламних пауз на українському телебаченні знизилася до 82%. Минулого року в цей період вона становила 96%.

 

Найбільший телевізійний холдинг StarLightMedia минулого тижня мав солд-аут 77%, група «Інтер» - 90%, група «1+1» - 85%, група «Україна» - 82%.

 

Нагадаємо, деякі рекламісти прогнозували на осінь зниження рекламної активності. Приводом було незаплановане зростання вартості рейтингів протягом року, яке могло вичерпати попередньо затверджені маркетингові бюджети компаній.

 

Ажіотаж на телебаченні спав вже наприкінці літа. Потім група «Інтер» демонструвала  стрибок заповнюваності (до 122% на 38-му тижні), «1+1» та «Україна» - волатильність, StarLightMedia - плавне зниження.

 

Загальна кількість проданих рейтингів на 40-му тижні у порівнянні з аналогічним проміжком минулого року знизилася на 3%, у порівнянні з попереднім тижнем - на 7%.

 

 

Заповнюваність рекламних пауз

 

Дані надані компанією Cortex

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6241
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2
5010 дн. тому
to 1 Эти квоты не плюсуются, балбес
1
5010 дн. тому
Перерахуйте заповнюваність з врахуванням розширених квот на політичну рекламу і не позортеся...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду