«Особиста справа» на «1+1» стартує 10 жовтня

6 Жовтня 2010
20151
6 Жовтня 2010
12:48

«Особиста справа» на «1+1» стартує 10 жовтня

20151
«Особиста справа» на «1+1» стартує 10 жовтня

Спецпроект Жана Новосельцева та Олексія Душки «Особиста справа» на каналі «1+1» стартує 10 жовтня. Про це повідомила прес-служба телеканалу.

 

Нагадаємо, програма «Особиста справа» (робоча назва «Справа номер») - це проект журналістських розслідувань. Кожна програма присвячена окремій темі - «справі №»: як протистояти «мафії на кладовищі», «від яких сум не зарікаються тюремники?», «Жерсть мундира», «Справи лікарів», «ЖКХ проти ОСББ» тощо.

 

Як розповів Жан Новосельцев наразі творча група працює над проблемою екології в Україні: «Ми розкажемо, від чого задихаються українці, і які саме відходи вкорочують життя громадянам». За словами журналіста, творці програми проведуть кілька «майже наукових експериментів, щоби підкреслити ступінь абсурду, який панує у цій сфері Ми доведемо, що за сто гривень на смітнику під Києвом можна захоронити навіть ядерні відходи».

 

Також, за словами Жана Новосельцева, розробляється тема  «Від якої суми не зарікаються тюремники», в якій журналісти розкажуть про не обліковані виробництва і махінацію року -  «про те, як зникли 1,5 тисячі тон м'яса, які закупили на рік для годування всіх арештантів».

 

Автори проекту планують згодом повертатися до тих тем, які вже висвітлювалися в ефірі. Так, одна з програм «Особиста справа» буде присвячена темі порушень з боку правоохоронців, якій свого часу Жан Новосельцев присвятив резонансний цикл «Жерсть мундиру».

 

Олексій Душка зазначив, що сюжети програми будуть «доводити до логічного завершення», відстежуючи долю героїв.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20151
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду