Відкрився портал «Єдине освітнє інформаційне вікно України»

6 Жовтня 2010
7677
6 Жовтня 2010
10:49

Відкрився портал «Єдине освітнє інформаційне вікно України»

7677
Відкрився портал «Єдине освітнє інформаційне вікно України»

В Україні 5 жовтня презентували портал «Єдине освітнє інформаційне вікно України», який має об'єднати повну інформацію у сфері освіти, пише «ЛігаЗакон».

 

Ресурс створено за підтримки Міністерства освіти України та інформаційного агентства «Світ освіт».

 

За словами редактора порталу Олени Сербінович, на сайті (www.osvita.com) представлено найповніші й найновіші бази даних шкіл, спецзакладів освіти, вишів, повну нормативну базу, а також базу даних про керівництво та співробітників вишів, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

 

Користувачі порталу зможуть зареєструватись і створити свій профіль, а також спілкуватися між собою, викладати новини, відео та фоторепортажі. Крім того, зможуть визначати на сайті рейтинги вишів, а згодом - і шкіл. Також для користувачів функціонуватиме форум.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7677
Читайте також
05.05.2011 13:58
Максим Опанасенко, «Свідомо»
6 863
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду