До Кабміну не пустили фотокореспондента через недотримання дрес-коду

5 Жовтня 2010
7190
5 Жовтня 2010
16:32

До Кабміну не пустили фотокореспондента через недотримання дрес-коду

7190
До Кабміну не пустили фотокореспондента через недотримання дрес-коду

У Кабінеті міністрів вже є перша жертва дрес-коду, повідомляє сайт газети «Сегодня». Одразу після ухвалення нових правил до будівлі уряду не пустили фотокореспондента одного з видань: він був одягнений не за дрес-кодом - у штанях карго (з великими накладними кишенями). Щоправда, журналістка «Сегодня», яка була в яскравих туфлях і сукні, спокійно зайшла до Кабміну.

 

Нагадаємо, в уряді з 1 жовтня запровадили дрес-код: працівники мають одягатися лише в діловому стилі. Як пояснив у коментарі ТК директор департаменту інформації та масових комунікацій Секретаріату Кабміну Ігор Сторожук, нові правила стосуються і журналістів: «Журналісти відвідують будинок уряду? Рекомендуємо їм дотримуватися ділового стилю. Якщо ви не будете дотримуватися ділового стилю, це за межами компетенції департаменту інформації та масових комунікацій. Чи пускатиме охорона - слід запитувати в охорони».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7190
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Мар'яна Закусило
4960 дн. тому
Шановний Aly Safarov, ви наводите пряму цитату з геть іншої публікації у газеті "Сегодня". Пройдіть, будь ласка, за лінком на "сегодня", який наведеній у нашій новині - і ви побачите, що "сегодня", на яку ми тут посилаємося, писала саме так, як передрукували ми. наводжу вам пряму цитату із сайту "сегодян": В Кабинете министров уже есть первая жертва дресс-кода. Сразу после принятия новых правил в здание правительства не пустили фотокорреспондента одного из изданий: он был одет «не по форме» - в штанах карго (с большими накладными карманами). Правда, сегодня журналистка "Сегодня" в платье и ярких туфлях спокойно зашла в Кабмин. http://www.segodnya.ua/news/14180304.html
tellmilk
4960 дн. тому
А если карманы по работе нужны, аккумуляяторы, фильтры, как так можно работать вообще.
Aly Safarov
4960 дн. тому
Вибачте, панове, але якщо ви вже пишете інформацію - пишить її уважно, будь-ласка! Пряма цитата з публікації у газеті "Сегодня": "Кстати, как рассказал нам фотокор одного из информагентств, еще в августе у него был прецедент. Он был в штанах-карго (с большими карманами), и в Кабмин его не пустили. Охрана сказала: у них такое указание. Правда, корреспондента «Сегодня» вчера пропустили без проблем — высоту каблука и длину платья никто не измерял. <a href="http://www.segodnya.ua/news/14180490.html">Источник</a>" Не пустили у серпні, а у даній статті так подається інформація, ніби вже зараз є утиски свободи слова і не пускають журналістів.
siti
4961 дн. тому
а для чого туди взагалі ходити пресі? як і взагалі висвітлювати діяльність ВР та уряду - хай себе самі піарять! хіба інших тем для преси нема? влаштувати їм інформаційну блокаду так на місяць...
Stringer
4961 дн. тому
А в курсе, что правила действуют для сотрудников Кабмина? или вышли новые и для посетителей? Одно дела в палвках и сандалях, другое дело фото/теле одевать в костюмы. Хотя, выглядеть по-протокольному все же стоит. В клубах, между прочим, тоже есть дресс-код
babay
4961 дн. тому
Бачу совок повертається в усій красі. Скоро не пускатимуть в держустанови, бо вираз обличчя був якись "не наш".
Fob
4961 дн. тому
Вот-вот, операторов жалко, а вообще - не приходите в кабмин, пусть сами как хотят, так и доносят народу инфу
Messershmitt
4961 дн. тому
для ДимОк - а ты бы почитал для начала правила дресс-кода, которые утвердил Кабмин, а потом рассказал, где взять на это все деньги журналистам, фотокоррам и операторам. А потом бы сам поползал по ковролину в пресс-центре чтобы сделать пару кадров в дорогом костюме.
ДимОК
4961 дн. тому
А в плавках и футболке он не хотел прийти в здание Кабинета Министров?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду