NBC Universal та Time Warner погодилися надавати програми Google TV

5 Жовтня 2010
14705
5 Жовтня 2010
14:53

NBC Universal та Time Warner погодилися надавати програми Google TV

14705
NBC Universal та Time Warner погодилися надавати програми Google TV

Компанія Google досягла домовленостей з рядом провідних медіакомпаній щодо трансляції їхньої відеопродукції у Google TV. NBC Universal, Time Warner, Turner Broadcasting та Amazon Inc адаптують інтернет-версії своїх проектів до формату трансляції, що необхідний платформі типу TV-meets-the-web. Про це повідомляє The Financial Times.

 

Google доклала чимало зусиль, щоб переконати ритейлерів, виробників техніки та медіапартнерів підтримати нову платформу. Компанія переконувала, що вона дасть їм доступ до нового рекламного ринку.

 

У понеділок, 4 жовтня компанія заявила, що Turner Broadcasting оптимізував свої канали - TBS, TNT, CNN, Cartoon Network - під стандарти Google TV. NBC Universal запропонує платформі CNBC Real-Time - своєрідний додаток фінансового телеканалу. Time Warner надасть доступ до сотень годин програм HBO через сайт HBO GO. Національна баскетбольна асоціація (NBA) запустить NBA Game Time - трансляцію ігор у реальному часі та останніх найкращих епізодів.

 

Financial Times вважає, що Google демонструє набагато амбітніший підхід до TV-meets-the-web, ніж Apple, яка

нещодавно «перезавантажила» свій аналогічний продукт. Apple TV пропонує фільми та шоу зі свого магазину iTunes, web-сервісів типу Netflix та YouTube, демонтарацію контенту з комп'ютеру через домашню мережу.  Але не міксує контент з прямоефірним телебаченням. Тому прямими конкурентами Google TV, вважає видання, стануть кабельні та телеком-оператори, які зможуть комбінувати веб-контент з програмами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14705
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Життан
4973 дн. тому
Телевизор скоро никому не будет нужен. Как устройство. А телевидение еще поживет.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду