Віталій Гордуз залишає УМХ

4 Жовтня 2010
13685
4 Жовтня 2010
16:42

Віталій Гордуз залишає УМХ

13685
Віталій Гордуз залишає УМХ

Керівник департаменту new media Українського медіахолдингу Віталій Гордуз з жовтня офіційно не працюватиме в штаті холдингу. Він створює власне інтернет-агентство, а на його місце зараз шукають іншого спеціаліста.

 

Як повідомили «Телекритиці» у прес-службі УМХ, співробітництво з паном Гордузом, незважаючи на його ухід, продовжиться: він надаватиме консалтингові послуги з питань стратегічного розвитку інтернет-напряму.

 

За словами самого Віталія Гордуза, контракт не продовжено за його ініціативою. «Схотілося спробувати себе у невеликому власному бізнесі», - пояснив він ТК. Цим бізнесом має стати онлайн-агентство, афілійоване з вітчизняним локальним медійним агентством, яке раніше інтернетом не займалося. Найближчими днями пан Гордуз обіцяє повідомити назву свого агентства (наразі її ще не придумано).

 

Віталій Гордуз до осені 2010 року керував усім інтернет-напрямом УМХ. З приходом до холдингу Павла Жданова, до сфери відповідальності якого відійшли сайти друкованих видань, пан Гордуз займався самостійними проектами холдингу, не пов'язаними з видавництвом УМХ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13685
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ната
4959 дн. тому
Виталику удачи и процветания бизнеса! Человек достойный уважения, умница и профессионал.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду