Шоу про гіпноз на «1+1» вестиме Павло Воля

27 Вересня 2010
17743
27 Вересня 2010
13:29

Шоу про гіпноз на «1+1» вестиме Павло Воля

17743
Шоу про гіпноз на «1+1» вестиме Павло Воля

Павло Воля, резидент російського Comedy Club, стане ведучим шоу про гіпноз «Що ти робив минулої п'ятниці?» на «1+1». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Раніше повідомлялось, що вестиме проект гіпнотизер Дмитро Домбровський, який був ведучим проекту «Гіпноз на ТНТ», що виходило в ефір 2007-го року. За уточненою інформацією, Домбровський працюватиме  з учасниками шоу, допомагатиме їм звільнитись від фобій та комплексів і прожити  один день в незвичному для себе образі.

 

Натомість у студії з учасниками працюватиме вже Павло Воля, який пропонуватиме  їм вгадати, що б вони вчинили у тій чи іншій ситуації. Переможця очікує грошовий приз.

 

Як вже повідомляла ТК,  «Що ти робив минулої п'ятниці?» стартує 3 жовтня о 21.40.

 

Нагадаємо, шоу-вікторина «Що ти робив минулої п'ятниці?» виробляє «1+1 продакшн» за голландським форматом I Know What You Did Last Friday. Переможець отримає приз - 50тис. грн. За форматом учасник вікторини повинен здогадатися, як він повів себе в тій чи іншій ситуації, перебуваючи під гіпнозом. У нього буде «група підтримки» з «веселих друзів» чи родичів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17743
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Колосковая
4968 дн. тому
Отличная новость, должно быть интересно и главное весело. Паша молодец.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду