На ТОНІСі стартував проект Євгена Михайлова «PRO читання»

27 Вересня 2010
18188
27 Вересня 2010
13:00

На ТОНІСі стартував проект Євгена Михайлова «PRO читання»

18188
На  ТОНІСі  стартував проект Євгена Михайлова «PRO читання»

Два перші випуски нового  авторського проекту Євгена Михайлова «PRO читання» на ТОНІСі мали рейтинг 0,07%, частку 0,31%, аудиторія 18+ панель: «Вся Україна», компанії Gfk Ukraine. У великих містах «50 тис.+» показники вищі рейтинг 0,09%, частка 0,4%.

 

Проект виходить щонеділі о 23.10.

 

«Проект  дає можливість глядачам отримати інформацію про останні книжкові новинки, що мають з'явитися чи вже з'явилися в книгарнях, в досить широкому діапазоні - від книжок для малечі до серйозної і глибокої літератури, розрахованої на думаючу аудиторію», - йдеться у повідомленні каналу.

 

У програмі виходитиме  інтерв'ю з письменниками, також з'явиться рубрика  «Графологічна експертиза», в якій на основі написаного письменником  від руки тексту, професійний психолог  створюватиме його психологічний  портрет. А у рубриці «PRO читання» проект розповідатиме про творчість молодих письменників. «PRO читання» подаватиме і новини з презентацій книжок, виставок, благодійних акцій.

 

Окрім цього програма формуватиме  топ-5 продажів за тиждень у книгарнях.

 

Дані  щодо рейтингів телеканалів та телепрограм надано компанією Gfk Ukraine.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18188
Читайте також
10.12.2010 08:38
Олена Коркодим
19 172
04.11.2010 10:02
Андрій Деркач, для «Детектор медіа»
14 297
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду